TPORTAL.HR DAJE SVE OD SEBE

Dobitnici 13. prosinac

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 14.12.2011 13:24
  • Objavljeno 13.12.2011 u 09:00
tportalXmass400x300

tportalXmass400x300

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

U današnjoj akciji 'Tportal.hr daje sve od sebe' imate prilike osvojiti pakete Melem proizvoda, Shiseido Luminizing Lip Gloss, knjige u izdanju Profila i Naklade Ljevak, CD-e u izdanju Aquarius Recordsa, Vichy poklon pakete, Argital organske paste za zube, DVD-e u izdanju Continental filma, poklon pakete Carlsberga, Professionails poklon paket, Kraš poklon pakete, Philips aparat za brijanje, svečanu frizuru i paket Label.m proizvoda te mušku majicu Ben Sherman.

Danas će nagrade osvojiti čitatelji koji prvi odgovore točno na nagradno pitanje u razdoblju od 20 do 21 sat! Da, dobro ste pročitali! Priliku danas imaju i oni koji nemaju mogućnosti surfati tportalom u popodnevnim satima.

Imena dobitnika i pripadajućih im nagrada objavit ćemo sutra, 14. prosinca.

Sudjelovanjem u nagradnjači sudionici se prijavljuju za bilo koju od navedenih nagrada. Kako bi nagradili što više čitatelja navedene dnevne nagrade ćemo raspodjeliti na više dobitnika. Dnevne nagrade će biti rapoređene u poklon pakete koji će sadržavati jednu ili više nagrada.

atlantic grupa

atlantic grupa

Izvor: Promo fotografije / Autor: atlantic grupa

Atlantic grupa i danas poklanja šest paketa Melem proizvoda.

Melem - samo malim nanosom do zdrave i lijepe kože. Budite spremni za dugu i hladnu zimu i intenzivno njegujte svoju kožu kako bi uspješno mogla odolijevati teškim vremenskim uvjetima. Njegovana koža preduvjet je da se osjećate i izgledate dobro. Ukoliko imate problem sa suhom i zadebljanom kožom, Melem 35 ml će pokazati svoje blagotvorno djelovanje, jer suhu kožu čini podatnom i baršunastom.
Melem 35 ml namijenjen je intenzivnoj njezi osjetljive kože. Aktivno zadržava vlagu, hidratizira i omekšava suhu kožu, uz pouzdano revitalizirajuće djelovanje.

atlantic grupa

atlantic grupa

Izvor: Promo fotografije / Autor: everet

Everet i danas poklanja jedan Luminizing Shiseido Lip Gloss

Koncept: intenzivan, čista vlaga, punoća, raskošne usne.
Target: žene koje žele svjetlucavi make up za usne. Žene kojima se čini da im sjajilo, koje obično upotrebljavaju, isušuje usne.

atlantic grupa

atlantic grupa

Izvor: Promo fotografije / Autor: Profil

Profil vam poklanja knjigu Nore Roberts, 'Sjeta u zaljevu Chesapeake'

Zaljev Chesapeake jedan je od najpopularnijih serijala Nore Roberts. Četvrta, zaključna knjiga serije donosi rasplet drame koju je inicirala zlobna Glorija, majka najmlađeg među braćom Quinn. Najdraži motivi majstorice ljubića su tradicija i obiteljske vrijednosti, stoga svoje likove često dovodi u situacije da preispituju vlastite odluke i donose planove za budućnost uz pomoć tradicionalnih irskih vjerovanja i legendi. Norina publika dobro zna da će u njezinim romanima naći dinamičnu fabulu, živopisne likove na razmeđu između tradicije i suvremenosti te erotske scene.
Nora Roberts često ističe kako voli pisati o muškim likovima, a četvorica braće Quinn među ljubimcima su njezine publike. Četvorici braće zajedničko je da su kao dječaci potonuli na dno beznađa prije nego što ih je pronašao RayQuinn i odgojio kao vlastitu djecu. Iako različiti porijeklom i izgledom, sva četvorica razvila su odanost obitelji i postali složni u zajedničkom poslu. Kada im osvetoljubivost Rayeve izgubljene kćeri nanese štetu, za uporne muškarce Quinn to je još jedan razlog više da se čvršće povežu i ustraju u svojim naporima.

Iz Aquarius Recordsa nam dolaze po dva primjerka CD-a Lidije Sabo, 'Music for the Moments', Mire Kadoića, 'Free Poin' te Peach Pitta, 'Doviđenja u Calgaryu'.

atlantic grupa

atlantic grupa

Izvor: Promo fotografije / Autor: aquarius records


'Music For The Moments', Lidija Sabo
Svojim prvim autorskim instrumentalnim albumom 'Music For The Moments', u izdanju Aquarius Recordsa, pijanistica Lidija Sabo odvodi Vas u svoj čarobni glazbeni svijet i istovremeno upoznaje s iznimnom strašću prema glazbi. Lidija Sabo od rana djetinjstva pokazuje svestrani glazbeni talent, komponirajući, pjevajući i svirajući na različitim instrumentima i u različitim glazbenim žanrovima. Nakon godina upornog rada i eksperimentiranja presudio je klavir koji joj je pomogao da oblikuje osebujni glazbeni stil i zapiše ga na albumu s deset instrumentalnih autorskih skladbi. Pomalo filmski touch ovom albumu daje bogata orkestracija pojedinih skladbi, ali i intrigantni nazivi pjesama – 'Warriors' (Ratnici), 'Tears Of Cheetah' (Suze geparda), 'Wild Dance' (Divlji ples). Sve aranžmane i produkciju potpisuje priznati i nagrađivani gitarist, skladatelj i aranžer Ante Gelo, u suradnji s Lidijom Sabo. Nova vizura ambijentalne glazbe je pred Vama!

atlantic grupa

atlantic grupa

Izvor: Promo fotografije / Autor: aquarius records


'Free Point', Miro Kadoić
Nakon odličnog albuma 'Monster in The Garden' iz 2008. Kadoićev Mirokado kvartet otišao je još dublje u rješavanja onih pitanja kojim su se bavili svi posvećeni jazz glazbenici. Kompletnost, originalnost i ozbiljnost albuma 'Free Point' odmiče Mirokado kvartet od olakog shvaćanja jazz glazbe kao kulise i zabave. Free Point tehnički je termin koji se koristi u procesu bušenja i izvlačenja crnog zlata na naftnim bušotinama širom svijeta. Free Point označava točku ili dubinu do koje svrdlo može slobodno bušiti, a da se može izvući bez zaglavljivanja. Ta dubina je ovisna o debljini, pritisku i kvaliteti alata i samom tlu kako bi se išlo dublje od slojeva muljevite i blatne vode i došlo do onog vrijednog, nafte. S druge strane Free Point je točka oslobođenja od utega svega onog što jazz glazbenika odvraća od posvećenja njegovoj jedinoj religiji, glazbi.

atlantic grupa

atlantic grupa

Izvor: Promo fotografije / Autor: aquarius records'Doviđenja u Calgaryju', Peach Pitt
Novi studijski album Peach Pita pod nazivom 'Doviđenja u Calgaryju' pravi je biser instrumentalnog underground rocka. Bend čiji stil neki opisuju kao 'post-rock', neki kao 'math-rock', a neki kao 'noise-rock' najjednostavnije bi bilo kategorizirati kao 'rock' bez suvišnih predznaka. I to instrumentalni, u punom smislu te riječi. Ovaj trio, za koji neki tvrde da 'sviraju kao da ih je ujela tarantula', svoj čvrsti, beskompromisni stil gradi još od 1994., a njihov novi uradak je malo remek-djelo u najboljoj tradiciji instrumentalnih underground bendova od 90-ih naovamo. A must-have! Mihael Bele (bas), Franjo Glušac (gitara) i Bruno Vidović Vorberger (bubnjevi) čine Peach Pit, trio hrvatskih underground rock entuzijasta koji istražuju matematički i instrumentalni rock na svoj unikatan način. Njihov zvuk je ponekad kompleksan, zahtjevan i na rubu brutalnosti, a ponekad zaigran i pomalo pop, ali uvijek pun izljeva kreativne energije. Peach Pit može se doživjeti kao biti pijan na post rock koncertu sa željom da se čuje dobar math rock natopljen izlljevima buke, i ostati prepušten maštanju. Peach Pit je jedan od onih rijetkih bendova čiju cijelu diskografiju morate imati ili jednostavno nećete shvatiti. Novi album objavljen je na sva tri formata - vinilu, kazeti i CD-u.

atlantic grupa

atlantic grupa

Izvor: Promo fotografije / Autor: Vichy

Vichy vas nagrađuje s tri poklon paketa Aqualia Thermal - lagana njega za 24 satnu hidrataciju kože koji sadrži:
- aerateint PURE puder za lijepu i zdravu kožu
- Purete Thermal mlijeko za čiščenje kože

Iz Argitala nam dolaze tri organske paste za zube.

atlantic grupa

atlantic grupa

Izvor: Promo fotografije / Autor: ArgitalPasta za zube Dentie
100% prirodna zubna pasta, bez konzervansa. Posebno karakteristično za zubnu pastu Dentie je prisutnost praha dentie; mješavine morske soli i biljnog karbona, koji je crne boje i zajedno s ekstraktom žutike vrši snažan adstrigentni učinak. Čisto eterično ulje paprene metvice i anisa, zajedno s propolisom daje osvježavajuće i tonizirajuće djelovanje na desni. Xanthan guma je prirodna sluz koja daje stabilnost proizvodu. Ekstrakt benzoina ima slatkasti miris te daje okus i aromu pasti. Biološki etilni alkohol koristi se kao otapalo za ekstrakciju biljaka. Dodatak vode omogućuje sklad različitih supstancija u proizvodu. Ova pasta za zube ne sadrži pjenaste agente, konzervanse, ni boje.

Naklada Ljevak vam poklanja knjige 'U susret 2012.', 'Ljubavologija' i 'Sniježnica i tajna lepeza'.

atlantic grupa

atlantic grupa

Izvor: Promo fotografije / Autor: naklada ljevak


'U susret 2012.', uredili Daniel Pinchbeck i Ken Jordan
Diljem svijeta mnoge tradicijske kulture vide naše vrijeme kao epohu promjene – iz Četvrtog svijeta u Peti. Na području Yucatana u Meksiku od drugog do devetog stoljeća klasične su Maye razvili naprednu civilizaciju sa sustavom znanja koji se temeljio na proučavanju astronomskih ciklusa i istraživanju neuobičajenih stanja svijesti. Spomenici pokazuju da su Maye označili rijetku pomrčinu središta galaksije prema suncu na zimski solsticij 21. prosinca 2012. kao prijelaz između svjetskih razdoblja. Posve je jasno da se čovječanstvo suočava s ozbiljnim prijetnjama po svoje postojanje i društvo se mora promijeniti ili će život na planetu biti ugrožen.
Priređivači zbirke eseja 'U susret 2012.' ne pretendiraju na to da znaju što će se dogoditi na taj dan. Dijelom se nadaju da se neće dogoditi ništa jer, ako je ta pretpostavka točna, naš bi svijet u neposrednoj budućnosti mogao pretrpjeti neizmjerna stradanja. Današnja učestalost suša, poplava, šumskih požara, nereda zbog gladi, otplata dugova samo su blagi pokazatelji onoga što nas čeka. Žestina krize mogla bi biti pogubna za suvremeno čovječanstvo koje vjeruje da ga njegova tehnologija štiti od brutalnog preživljavanja. Neki, možda mnogi, neće preživjeti.
U susret 2012. je provokativna zbirka eseja koja je ujedinila neke od najpoznatijih vizionara, pisaca, filozofa, novinara, aktivista i online pionira u istraživanju evolucije svijesti, granica politike i znanosti, medicine i spolnosti, šamanizma i urbanog ratarstva u ponudi širokog spektra drukčijih ideja i razmišljanja.

atlantic grupa

atlantic grupa

Izvor: Promo fotografije / Autor: naklada ljevak


'Ljubavologija', Bruno Šimleša
Koja je razlika između ljubavi i zaljubljenosti? Postoje li bezuvjetna ljubav i srodne duše? Možemo li odlučiti da ćemo nekoga zavoljeti i je li istina da se suprotnosti fatalno privlače? Zašto se događa prevara i je li je moguće preboljeti?
Ovo su samo neka od pitanja koja postavlja i na koje precizno odgovara Bruno Šimleša, vodeći hrvatski autor duhovne literature, u svojoj novoj knjizi 'Ljubavologija' koja nas uči kako izgraditi zdrave, sretne i strastvene odnose s drugima. Bilo da je riječ o partnerskoj ljubavi ili obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima, autor upozorava na uobičajene zablude i pogrešna očekivanja koja namećemo jedni drugima, ali isto tako predlaže i rješenja koja će vratiti povjerenje i zadovoljstvo u ova najbitnija područja života. Kad bi postojala znanost o ljubavi, onda bi ova knjiga bila udžbenik! Za kreiranje istinskog ljubavnog odnosa ključna su tri faktora – ravnoteža davanja i primanja ljepote, visok stupanj kompatibilnosti i iskrenost. Autor, po prvi put u nekoj domaćoj knjizi, čitateljima predstavlja jedinstven test ljubavne kompatibilnosti koji će partnerima pomoći da otkriju koliko se njihove ljubavne želje i nadanja podudaraju te imaju li temelja za stvarnu, ispunjavajuću vezu.

atlantic grupa

atlantic grupa

Izvor: Promo fotografije / Autor: naklada ljevak


'Sniježnica i tajna lepeza', Lisa See
Kroz prikaz ženskih obreda i dužnosti u ruralnoj kineskoj provinciji autorica donosi fascinantna otkrića o dogovorenim brakovima, inferiornom položaju žena i u rodnom i u muževljevom domu, o Konfucijevim izrekama i bezbrojnim tradicionalnim vjerovanjima koja su prožimala svakodnevni život. Roman počinje podrobnim potresnim opisom povezivanja stopala, bolnog i mučnog obreda kroz koji su Ljiljan i njezine sestre prošle u dječjoj dobi, pretvarajući se potom u živopisan prikaz obiteljskog i seoskog života u zabačenoj kineskoj pokrajini. Najdomljiviji je ipak opisa komuniciranja žena uz pomoć nu shua, tajnog ženskog pisma – kojim se u romanu dopisuju Ljiljan i njezina srodna duša Sniježnica – a koje u jugozapadnoj kineskoj pokrajini Hunan ima tradiciju dugu 1000 godina.  Uzbudljiva i dirljiva priča te izuzetno zanimljiva povijesna kronika, ovaj roman zasluženo je postao bestseler.

Continental film vam poklanja DVD-e filmova 'Provjerena kopija', 'Pustite me unutra', 'O ljudima i bogovima' i 'Život poslije života'.

atlantic grupa

atlantic grupa

Izvor: Promo fotografije / Autor: continental film


'Provjerena kopija'
Univerzalna priča o susretu muškarca i žene u malom talijanskom gradiću na jugu Toskane. Muškarac je britanski pisac koji je upravo održao predavanje na konferenciji. Žena, Francuskinja, vlasnica je galerije. Oni počinju glumiti bračni par i odlaze u selo. Na neki način, ovo je priča o Adamu i Evi. Obična priča koja se mogla dogoditi bilo kome, bilo gdje.

atlantic grupa

atlantic grupa

Izvor: Promo fotografije / Autor: continental film


'Pustite me unutra'
Film redatelja Matta Reevesa ('Cloverfield') američki je remake hvaljenog i izrazito uspješnog švedskog filma 'Neka uđe onaj pravi' iz 2008. godine. Snimljen prema knjizi priznatog autora Johna Ajvidea Lindqvista, koji je i koscenarist ove nove verzije, film 'Pustite me unutra' priča je o dječaku koji se mora suočiti sa realnošću da mu je jedina prijateljica koju ima zapravo - okrutna vampirica!

atlantic grupa

atlantic grupa

Izvor: Promo fotografije / Autor: continental film


'O ljudima i bogovima'
Istinita priča o svećenicima koji su odlučiti ostati u svom samostanu dok je oko njih bjesnio građanski rat. Dobitnik Grand Prixa Cannesa. Samostan u planinama Magreba, 90-ih godina prošlog stoljeća… Osam francuskih monaha harmonično žive uz svoju braću muslimane. No, nasilje i teror polagano preplavljuju regiju. Unatoč sve većoj opasnosti koja ih okružuje, svećenici odlučuju ostati – pod bilo koju cijenu – a njihova je odluka svakoga dana sve čvršća…

atlantic grupa

atlantic grupa

Izvor: Promo fotografije / Autor: continental film


'Život poslije života'
Drama s elementima fantastike nominirana za oskara u kojoj tri osobe dožive nadnaravno iskustvo povezano s bliskom smrću. George Lonegan (Matt Damon) je američki pripadnik radničke klase, koji još od djetinjstva posjeduje posebnu vezu sa zagrobnim životom. Francuska novinarka Marie (Cécile de France) doživi bliski susret sa smrti koji protrese njezin život. S druge strane, Marcus (Frankie McLaren) u Londonu izgubi blisku osobu i očajnički traži odgovore. Oni su u potrazi za istinom te se nađu na istome putu koji će zauvijek promijeniti sve u što su do tada vjerovali.

Svi znaju da se Pan pije lagano, a kako bi se i sami uvjerili u to pobrinuo se Carlsberg, koji vam poklanja dva kartona limenki Zlatnog Pana!

atlantic grupa

atlantic grupa

Izvor: Promo fotografije / Autor: carlsberg


Zlato za Zlatni Pan
Zlatni Pan, pivo koje su 2009. godine razvili pivarski majstori Carlsberga Croatia zajedno sa 600 hrvatskih ljubitelja piva, dobilo je još jednu međunarodnu potvrdu struke za vrhunsku kvalitetu. Naime, Zlatni Pan osvojio je zlatnu medalju na međunarodnom natjecanju u kvaliteti Monde Selection u Bruxellesu. 'Zlatni Pan rezultat je zajedničkog rada naših pivarskih majstora i hrvatskih potrošača koji su aktivno sudjelovali u procesu stvaranja i odabira svog savršenog piva. Drago nam je da je struka još jednom potvrdila njihov odabir, a time i našu spremnost da pažljivo slušamo i uvažavamo zahtjeve naših potrošača', istaknuo je Vlado Sobota, direktor proizvodnje Carlsberga Croatia, tom prilikom.

atlantic grupa

atlantic grupa

Izvor: Promo fotografije / Autor: professionails

Professionails će vas nagraditi jednim poklon paketom.

Dugoočekivani belgijski brand Professionails dobio je novog zastupnika za Hrvatsku, sa stalnom adresom u srcu Zagreba, Maksimirska 80, salon Nokteraj. Brand koji kombinacijom vrhunske kvalitete, kreativnošću i stalnim inovacijama neodoljivo prati novitete u svijetu njege za ruke i stopala konačno je kod nas. Tim stručnjaka koji svakodnevno radi na osmišljavanju novih kolekcija prateći visoke svjetske standarde pruža vašim rukama, stopalima i noktima kompletnu njegu. Rašpice, gelovi, nail art, ulja, lakovi, tipse, tretmani za nokte samo su dio nevjerojatnog asortimana koji je od sada dostupan u Zagrebu. Budite drugačije od ostalih, pružite Vašim rukama, stopalima i noktima vrhunsku njegu sa viskokvalitetnim svjetskim proizvodima odobrenim od svjetskih ministara zdravstva. Radost vrhunske njege ruku i stopala imperativ je svake žene, Vaši nokti mogu biti produženi, ojačani ili samo njegovani i sređeni. Vaše ruke mogu postati nježne i meke, Vaša stopala mogu dobiti njegu kakvu zaslužuju i zasjati punim sjajem! Kako ući u čaroban svijet izrade noktiju, saznajte u prvoj Professionails akademiji u Hrvatskoj. Naučite od vrhunskih stručnjaka kako samostalno ovladati tehnikom izrade i njege noktiju u jedinstvenom tečaju u trajanju od sedam tjedana, upotpunite svoje znanje kratkim tečajevima, saznajte novosti iz svijeta njege ruku i stopala, saznajte kako to rade profesionalci.
Postanite i Vi dio urbanih žena koje su prepoznale Professionails!

atlantic grupa

atlantic grupa

Izvor: Promo fotografije / Autor: kraš

Kraš će vam zasladiti ove hladne zimske dane s dva slatka poklon paketa.

Generacije potrošača već cijelo stoljeće uživaju u bogatoj ponudi raznovrsnih Kraševih slatkih proizvoda. Od početaka proizvodnje 1911. godine, do danas, Kraš sustavno razvija proizvodnju sve tri grupe konditorskih proizvoda - kakao proizvoda, keksa i vafla i bombonskih proizvoda. Dugogodišnja usmjerenost ka proizvodnji originalnih,visokokvalitetnih proizvoda i ispunjavanju želja i potreba potrošača osigurala su Krašu vodeću poziciju konditorskog proizvođača u regiji.
O Krašu najbolje govore njegovi brandovi poput Bajadere, Griotte deserta, Dorina čokolade, Životinjskog carstva, Domaćice, Napolitanki, Kiki i Bronhi bombona, te ostali proizvodi dobro poznati brojnim potrošačima.
Cjelokupna proizvodnja organizirana je u skladu sa svjetskim konditorskim standardima, pri čemu se ispunjavaju najstroži zahtjevi za postizanje visoke kvalitete.

atlantic grupa

atlantic grupa

Izvor: Promo fotografije / Autor: philips

Philips će muški dio naših čitatelja razveseliti aparatom za brijanje.

Rad s kabelom osigurava pouzdano brijanje na koje uvijek možete računati. Sustav s dvije oštrice ugrađen u naš električni aparat za brijanje podiže dlačice kako bi ih nježno podrezao ispod razine kože i tako osigurao glatko brijanje. Automatski se prilagođava svakoj oblini lica i vrata te osigurava glatko brijanje. Aparat za brijanje koji se u potpunosti može prati sa sustavom QuickRinse koji omogućava brže čišćenje

atlantic grupa

atlantic grupa

Izvor: Promo fotografije / Autor: top stil

Top stil vas nagrađuje svečanom frizurom i paketom Label.m proizvoda (Treatment šampon + Moisturising regenerator)

Treatment šampon + Moisturising regenerator - kombinacija koja rehidrira kosu i bori se protiv blijeđenja boje i oštećenja kose - za tanku i slabu kosu.
Colour Stay šampon i regenerator - štiti tek obojanu kosu između vaših posjeta frizerskom salonu.
Honey & Oat šampon i regenerator hrani suhu kosu izloženu niskim temperaturama, vjetru i centralnom grijanju.

Poznati brand Label.m razvili su Toni i Sacha Mascolo u suradnji s međunarodnim timom. The 4C Collection je linija koja se sastoji od 54 proizvoda, čije su formule na bazi prirodnih elemenata, grupiranih u 4 'C' skupine (Cleanse, Condition, Create i Complete). Kolekcija ima čvrsta obilježja transkulturalnosti u skladu s današnjom globalnom zajednicom, neovisno o tipu i teksturi kose, te spolu. Izvorište kolekcije je u trendovskoj londonskoj zajednici koja se okuplja oko glazbe i mode. Stvorena je da reflektira individualni stil, s proizvodima, koji uz profesionalne salonske usluge, daju upečatljiv izgled.
Frizerski studio Top Stil nalazi se na adresi Lanište 1H. Osim vrhunske usluge za koju su zaduženi Dino Muhović i Irena Dominić u salonu se koriste vrhunski preparati Label.m i Moroccanoil. Stručni tim će vam rado pomoći profesionalnim savjetom kako bi vaša kosa bila zdrava, sjajna i njegovana.

atlantic grupa

atlantic grupa

Izvor: Promo fotografije / Autor: locker

Locker je pripremio jednu mušku majicu kratkih rukava Ben Sherman.

Od uspješne glazbene scene 1960-ih pa do otvaranja novih Ben Sherman trgovina diljem svijeta, ova modna marka uspješno je nadilazila kulture i tržišta. Kao brend, Ben Sherman uvijek gleda naprijed, ali njegova prošlost vidi se u svemu što danas stvara.

Dobitnici nagrada:

Slavenka Šimić iz Splita (paket Melem proizvoda i Luminizing Shiseido Lip Gloss)

Matija Vrbanc iz Karlovca (paket Melem proizvoda i knjiga 'Sjeta u zaljevu Chesapeake')

Leonardo Milić iz Zagreba (paket Melem proizvoda i knjiga 'U susret 2012.')

Tea Salopek iz Ogulina (paket Melem proizvoda, knjiga 'Ljubavologija' i CD Mire Kadoića)

Mirela Pavić iz Čepina (paket Melem proizvoda i knjiga 'Sniježnica i tajna lepeza')

Darko Bošnjak iz Petrijevaca (paket Melem proizvoda i DVD filma 'Provjeren kopija')

Edita Jasprica iz Zagreba (Top stil svečana frizura i paketo Label.m proizvoda)

Luka Šikić iz Zagreba (majica Ben Sherman)

Goran Bašić iz Osijeka (Philips aparat za brijanje)

Višnja Crnić iz Slavonskog Broda (Vichy poklon paket i Argital pasta za zube)

Romana Hrvatin iz Opatije (Vichy poklon paket i Argital pasta za zube)

Željka Tkalčić iz Varaždina (Vichy poklon paket i Argital pasta za zube)

Vladimir Vidović iz Velike Gorice (paket Zlatnog Pana)

Nino Stipanov iz Zaprešića (paket Zlatnog Pana)

Margareta Grubišić iz Splita (poklon paket Kraša, DVD filma 'Pustite me unutra' i CD grupe Peach Pitt)

Vanja Kovačić iz Samobora (poklon paket Kraša, DVD filma 'Život poslije života' i CD grupe Peach Pitt)

Ina Mikolaj iz Čakovca (Professionails poklon paket i DVD filma 'O ljudima i bogovima')


Dobitnici iz Zagreba i okolice će o preuzimanju nagrada biti obavješteni putem maila, a dobitnicima izvan Zagreba nagrade ćemo poslati poštom na kućnu adresu.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi