MAMIN MALI PRINC

Djeca su izbrisala suze s lica monegaške princeze Charlene

  • Autor: I. Č.
  • Zadnja izmjena 14.09.2016 11:43
  • Objavljeno 14.09.2016 u 10:15
Monegaška princeza Charlene sa sinom Jacquesom

Monegaška princeza Charlene sa sinom Jacquesom

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na tradicionalnoj proslavi kraja ljeta u kraljevini Monaco supružnici princ Albert i princeza Charlene pojavili su se u društvu svog dvogodišnjeg sina princa Jacquesa bez kćeri Gabrielle. Čini se da su djeca slavnome monegaškom paru bila blagoslov, jer se sve manje piše o njihovim bračnim nevoljama i mogućem razvodu na kojem je do rođenja blizanaca inzistirala Charlene

Prije dva mjeseca proslavili su petu godišnjicu braka koji je započeo suzama princeze Charlene, no mladenkine suze tada nisu bile radosnice. Svijet još pamti tu svadbu koju se lijepa Južnoafrikanka svim silama trudila izbjeći. Danas uz dvogodišnje blizance vratio se osmijeh na njezino lice, a i princ Albert, sklon ljubavnim aferama, postao je naklonjeniji djeci, a manje zgodnim ženama.

Na tradicionalnom monegaškom ispraćaju ljeta raspoloženi supružnici na slavlju su se pojavili s dvogodišnjim malenim princem Jacquesom koji je bez riječi pratio protokol, a svi prisutni bili su iznenađeni kako je dječačić odradio svoju prvu kraljevsku dužnost u parku kraljevske palače. Ponosan je bio i tata Albert koji je pratio svaki korak svog malog nasljednika.

Profimedia

Profimedia

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia


Princ Albert i princeza Charlene sa sinom Jacquesom

Profimedia

Profimedia

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!