LOŠE MU SE PIŠE

Dino je prvi duelist

20.05.2009 u 15:36

Bionic
Reading

Farmeri su za prvog duelista odabrali mistera Bubičića, a tome je presudila gazdarica Simona čija je šibica bila odlučujuća

Više je nego očito da se stvari na farmi odvijaju po dobro organiziranom rasporedu. Simona je većinu tjedna blatila Dinu Bubičića pa nije ni čudno što je postao prvi duelist. Farmeri su mogli birati između Petre, koja se baš i nije iskazala radom, i Dine koji od prvog dana radi i jedan je od najvrednijih farmera.

Ali sve to zajedno nije ni bitno, jer ovogodišnja farma očito ne ide u smjeru da glavnu nagradu osvoji onaj koji je to svojim radom i ponašanjem zaslužio, već da je osvoji onaj koji je najmudrije kalkulirao. Po najnovijem razvoju događaja, Dini se ne piše dobro. Kao prvi duelist nema prevelikog izbora u odabiru drugog budući da je farmera na imanju ostalo vrlo malo. Ako odabere Marija, karta za Zagreb mu je sigurna, a ako odabere koju od cura, morat će se jako dobro potruditi ne bi li je pobijedio u dvoboju znanja, jer vidjeli smo, sve su odreda prave štreberice.

Dini je teško palo i to što mu je Ivana također dala šibicu iako je po svemu trebala biti na njegovoj strani. Ivana je to očito učinila u stanju opranog mozga, jer joj je kasnije bilo jako žao, a na kraju je i zaplakala te u suzama rekla: 'Ja se osjećam kao idiot, jer ja njega dva mjeseca hvalim i sve. I stalno se s njim slažem i sada sam mu dala šibicu!'

Budući da je i Simoni bilo žao, poslala je Ivanu i Dinu na izlet, sadnju kukuruza, s koje su se vratili vrlo dobre volje, čak i lagano pripiti.