ROVINJSKI MONVI CENTAR

Digweed i Cox kao ljetno elektroničko osvježenje

12.05.2009 u 11:01

Bionic
Reading

John Digweed i Carl Cox će ovog ljeta rasplesati publiku u Rovinju, 8. i 24. srpnja, zahvaljujući suradnji Monvi centra i Rabac Summer Festivala

Ovogodišnje mjesto održavanja dvaju najvećih ljetnih open air događaja u Istri biti će Monvi centar

U Rovinj 24. srpnja dolazi najveće ime elektroničke glazbene scene - DJ Carl Cox! Riječ je o DJ-u koji je zadnjih 25 godina na glazbenoj sceni i još uvijek je najtraženiji DJ današnjice. Carl Cox briljira kao producent, umjetnik, remikser, radijski DJ i općenito je jedan od najistaknutijih ambasadora plesne glazbe. Vrlo teško bismo nabrojili sva njegova dostignuća, utjecaj te doprinos elektroničkoj glazbenoj sceni, no izdvojimo da su ga čitatelji magazina Mixmag proglasili najboljim DJ-em proteklih 25 godina. Njegova radijska emisija 'Carl Cox Global' prenosi se u 24 države i prati je više od četiri milijuna slušatelja. Svi oni koji su imali priliku slušati njegove skorašnje nastupe složit će se da legendarni CC ne živi na staroj slavi, već konstantno prenosi novi nevjerojatni zvuk.

 


U Monvi centru 8. srpnja očekuje vas još jedan glazbeni spektakl, u obliku prošle godine započetog serijala Industrija.

U priču atraktivnih gostovanja najkvalitetnijeg elektroničkog zvuka nitko se ne bi bolje uklopio od Johna Digweeda. Riječ je o DJ-u čije ime će također biti zapisano zlatnim slovima u povijesti plesne glazbe. Uz njegovo ime vežu se svi najznačajniji projekti zadnjega desetljeća (Northern Exposure, Bedrock, Global Underground, Renaissance, Fabric...). Posljednjih šest godina John Digweed tjedno vodi već kultnu radijsku emisiju 'Transitions' na radijskoj postaji Kiss 100 FM u kojoj, osim što ugošćuje najveća imena plesne glazbene scene, predstavlja mlade i talentirane DJ-eve.