ROKER PRIZNAO

Dave Grohl iskreno obožava 'Gangnam Style'

15.03.2013 u 17:49

Bionic
Reading

Dave Grohl javno je priznao da je 'Gangnam Style' jedna od najboljih pjesama koje je čuo u poljednjih deset godina. Vođa Foo Fightersa osvrnuo se na glazbenu industriju u govoru na South by Southwest Music Festivalu u teksaškom gradu Austinu

Znajući da će time napakostiti većini rock kritičara, Dave je na sva usta ishvalio globalni megahit južnokorejske zvijezde Psy.

'Gangnam Style' je jedan od mojih favorita i jedna od najboljih pjesama koje sam čuo u poljednjih deset godina, kazao je.

Poznati glazbenik koji je karijeru započeo kao bubnjar u Nirvani, u svom je govoru ismijao zabavnu industriju koja u prvi plan gura emisije poput Američkog idola. Grohl smatra da to ne može biti mjerilo nečijeg talenta.

'Zamislite samo Boba Dylana koji na bini pjeva 'Blowin' in the Wind', dok mu u žiriju sjedi Christina Aguilera - rekao je Dave koji se u Austinu prisjetio svojih glazbenih početaka s Nirvanom:

'Oni su imali pjesme. Imali su i Kurta Cobainea, ali nisu imali bubnjara. To je bilo iskreno, čisto i stvarno', kazao je.