GORAN BARE:

'Dati Severini lovu isto je kao dati je napumpanoj lutki'

24.04.2013 u 13:54

Bionic
Reading

Goran Bare za desetak dana počinje snimati novi album, a za zagrijavanje je otvorio dušu za Globus, prisjetivši se, između ostaloga, sviranja u Račanovoj kampanji

Za sviranje u Račanovoj kampanjiMajke su dobile 150 tisuća kuna, dok je Severina iskeširala 250 tisuća eura. 'Ja se nisam htio politički angažirati ni raditi za bilo koga, ali bend je htio, trebala im je lova pa ni meni nije bilo druge nego da pristanem. Severina je dobila četvrtinu milijuna eura. To je grozno. Da su to dali Leonardu Cohenu, to bi bilo OK. Ali Severini?! Nekome tko ne zna ni pjevati! To je kao da su napumpanoj lutki dali toliko love', rekao je za Globus Goran Bare, pjevačkoji je godinama muku mučio s ovisnošću o drogama.


'Više nisam na heroinu, ni na kakvim drogama. Ja sam na lijekovima, a ne na drogama. Nisam ovisan. Ne kradem, ne tučem se, ne ubijam se, a svaki šut je latentna smrt. Ovo je nešto sasvim drugo; na finim lijekovima sam koji me kontroliraju, nemam više strašnih problema s nesanicom. Poslije smrti prve supruge nisam mogao spavati punih i mučnih deset godina. Sad spavam kao bebica. I nikad nisam bio sretniji', objasnio je legendarni roker.

Iako spava kao bebica, to ne znači da će novi album biti 'mekast'. 'Ovaj album će biti žešći od 'Teških boja'. Pripremio sam petnaest pjesama, snimat ćemo po tri pjesme dnevno i bit ćemo gotovi za pet dana. A tek onda počinje užas s poslom, produkcija, postprodukcija', najavio je Bare novi album.