PAĐENOV ZAKLJUČAK

'Današnja je elita puna seljačina!'

  • Autor: M. M.
  • Zadnja izmjena 03.06.2009 13:59
  • Objavljeno 03.06.2009 u 13:59
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Prisjećajući se minulih vremena i mladosti, farmeri su došli do nekih općih zaključaka, dok su se farmerice prepucavale u kuhinji

'Prije je bilo dobro to što je ona elita stvarno bila elita. Danas su gradovi drukčiji, a elita su seljačine', gorko je rekao Jurica. Pjer se nadovezao u učenom stilu, kakvom voli pribjeći, pa je suvremene vrijednosti poistovjetio s onima iz prošlosti, uzevši za primjer nekadašnje Rimsko Carstvo. 'Svi ti barbari koji su ratovali s Rimom ipak su se došli pokloniti u Rim', glasio je njegov komentar. 'Farrah sada umire od raka, a koji je to bio komad. Ona je bila prvi Charliejev anđeo i vrhunski komad, prava bijela Amerikanka', sjetan je bio Renman. Prisjetio se također da je nekoć volio neku pjesmu koju je pjevala Dolly Parton s Kennyjem Rogersom, a Jurica mu je otkrio njezino ime. 'Islands in the stream, to ti je ta stvar i tako se zove', rekao je Renmanu koji se isprva nije složio.

U kuhinji su se za to vrijeme farmerice malo prepirale. Trebalo je skuhati čobanac, pa su Marija i Marina pokušale zajedno napraviti ručak. No, budući da Marija ima malo drukčiji koncept prehrane, cijelo su se vrijeme zapravo prepirale. 'Ja sam valjda u ovoj kuhinji bila dovoljno, a ti si sada došla na gotovo', predbacivala joj je Marina, no Marija ni njoj nije ostala dužna. 'Što, sada ćemo mjeriti, da tvoj posao vrijedi više od moga', nije se dala Marija, pa je Marina na kraju samo zaključila da 'će to biti obrnuti čobanac'.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi