SIMONA FARMERICAMA:

'Cure, sretno u finalu!'

23.05.2009 u 14:30

Bionic
Reading

Simona je sada već potpuno uvjerena da će Mario biti gazda te da je logičan slijed događaja njeno ispadanje pred samo finale

'Svi dobro znamo da je Mario novi gazda', ustrajna je Simona, nakon što je nekoliko puta dosad natuknula da to misli. Sve uži izbor u odabiru slugu okarakterizirala je kao pravu katastrofu, iako je potpuno uvjerena da upravo njoj ističu posljednji farmerski dani. 'Ja to pouzdano znam, da tako daleko idem. Jesam li ja zabrinuta? Nisam. Svjesna sam toga da ću biti prvi duelist i kaj, netko će biti sa mnom sluškinja. Jedna od vas dvije, pretpostavljam, i kaj…', otvoreno je podijelila svoja razmišljanja s Ivanom, koja baš i nije sigurna u takav razvoj situacije.

 


U razgovoru su Petra i Ivana jedna za drugom izjavile da upravo one žele biti sluškinje sa Simonom, u čemu je Petra bila vrlo uporna. 'Ako je Mario gazda, ja ću biti sluškinja', rekla je uvjereno, dok je Ivana s negodovanjem primijetila da se opet ponavljaju iste priče.

 


Simona je tijekom razgovora ostala pri svojem. 'U finalu ste, cure! Uživajte u finalu!', poručila im je, dodavši da je 'boli ona stvar za pobjedu', jer 'daleko od toga da pliva u novcu', ali misli da su neke stvari puno dragocjenije od pobjede. Hoće li se Simonine slutnje zaista obistiniti, doznat ćemo narednih dana.