OTVORENE KALKULACIJE

Cure nagovaraju Simonu da Sonju izbaci iz igre

04.05.2009 u 16:39

Bionic
Reading

Ivana Paris i Petra pokazuju nevjerojatnu sposobnost ulizivanja gazdarici Simoni, koja pak nevjerojatnom brzinom zaboravlja vlastite riječi, ali i sve što su joj spomenute učinile

Kad je Simona prvi put ispala iz igre, u studiju je naglasila da je Ivana Paris loša osoba i glumica te da za života više neće s njom pričati. Njezin ju je suprug Ante u svemu podržavao, pa je tako prilikom njihovog povratka najprije s Ivanom imao okršaj te joj u lice izrekao vrlo ružne stvari. Simona je s Ivanom bila na distanci, no čini se da njene oštre riječi polako padaju u vodu.

Usprkos svemu, Ivana se ne libi huškati Simonu da Sonju izbaci iz igre. Simona bi Sonju stavila za sluškinju, farmeri bi je izglasali za duelista, no zabrinuta je ako Sonja za protivnika izabere nekog dečka. Na dvoboj snage sigurno neće ići, a kao prava mala štreberica lako će u znanju pobijediti bilo koga.

Ivana i Petra odmah su našle rješenje i za tu situaciju. Ivana će Dinu naučiti sve što treba, listat će s njim almanah i uputiti ga u sve što treba znati, tako da nema brige. Gianna je zaključila kako u slučaju da protivnik bude Mario nema panike, jer farmerski Popaj osim mišića ima i fotografsko pamćenje.

Nakon analize tko će i ako će krajem tjedna u ring, Ivana i Petra su se bacile na slaganje sendviča Simoni i Gianni koje su se spremale na izlet. Spremanje sendviča bila je još jedna prilika za demonstraciju ulizivačkog ponašanja Simoninih novih najboljih prijateljica Ivane i Petre. Naprosto neuvjerljivo!

Pogledajte video i uvjerite se sami: