NA VALENTINOVO!

Cumberbitches u šoku, Sherlock oženio Sophie Hunter

15.02.2015 u 22:23

Bionic
Reading

Glumac Benedict Cumberbatch vjenčao se u subotu sa svojom trudnom zaručnicom Sophie Hunter i bacio u očaj horde obožavateljica koje se nazivaju Cumberbitches

Vjenčanje 38-godišnje zvijezde serije 'Sherlock' i dvije godine mlađe kazališne redateljice održalo se na privatnoj ceremoniji na otoku Wight, u krugu najbližih prijatelja i obitelji. Vjenčani su u crkvi Svetog Petra i Pavla iz 12. stoljeća.

Zbog želje da pred oltar stanu prije rođenja djeteta, nagađanja o njihovom vjenčanju u posljednje vrijeme bila su sve češća, ali su se do zadnjeg trudili vjenčanje držati u tajnosti.

Cumberbatch je još prošlog mjeseca, govoreći o nastavku snimanja 'Sherlocka' i nemogućnosti da bude fokusiran na više stvari istovremeno, ostavljao dojam da vjenčanje neće tako skoro. Sad se čini da su te priče imale za cilj samo sprečavanje širenja glasina o vjenčanju.

Hrpa obožavatelja koja je pohrlila na otok vidjeti barem dio svečanosti ostala je razočarana. Kad je par napustio crkvu u sivom oldtimeru Jaguaru, osiguranje je velikim bijelim kombijem zapriječilo poglede vojsci obožavatelja. Tri sata uzaludno su stajali na kiši, a nisu uspjeli ni mahnuti i čestitati svom obožavanom glumcu i njegovoj supruzi.

Zanimat će vas u MAXtv videoteci:
12 godina ropstva
Tajne petog staleža