PROTIV SVIH ŠANSI

Čudo u HTV-ovom kvizu 'Potjera'

04.03.2016 u 14:59

Bionic
Reading

U četvrtak se u kvizu 'Potjera', koji se prikazuje na HRT-u, odvilo pravo natjecateljsko čudo. Naime, četiri natjecatelja, Ante, David, Tihomir i Damir, uspjeli su doći do završne potjere i sa samo šest odgovora prednosti pobijediti lovca Mirka Miočića

Četiri kandidata uspjela su doći do finalne potjere s iznosom od čak 120.000 kuna, a zatim su - potpuno zablokirali. Uz samo dva odgovorena pitanja, koja su ih stavila u prednost od šest koraka ispred lovca, očekivano je bilo da će iskusni Mirko Miočić bez imalo problema sustići kandidate.

Međutim, dogodila se potpuno neočekivana situacija uz set težih pitanja koja su uspjela zbuniti Miočića dok su 'lovine' na skoro sva pitanja dali točan odgovor.

Iako nitko nije očekivao da će nakon debakla uspjeti osvojiti izdašan iznos, na kraju im se sreća osmjehnula te su kući odnijeli 120.000 kuna, uz iskrene čestitke Mirka Miočića. Voditelj Tarik Filipović izjavio je kako je njemu to bila najšokantnija 'Potjera' do sada, a s njime su se složili i brojni forumaši i ljubitelji kviza.