NE PROPUSTITE

Crtići koje nećete htjeti prestati gledati

13.05.2016 u 19:45

Bionic
Reading

Već punih 79 godina Disney ispunjava najljepše dječje maštarije i pretvara ih u crtane filmove koje želimo gledati iznova i iznova. Ovaj tjedan provedite sa svojim klincima uz omiljene Disneyjeve klasike koji se na Pickboxu mogu pronaći u obilnim količinama, neki prevedeni, a neki sinkronizirani

Zabavite se uz vrckavog Tarzana, poduzetne životinje iz 'Pobune na farmi', nestašnog Simbu iz 'Kralja lavova', simpatičnog Quasimoda iz 'Zvonara crkve Notre Dame', 'Petra Pana' i mnoge druge vesele likove koje će vas povesti na uzbudljiv animirani vrtuljak.

Vrlo posebna priča

Svaka Disney priča je posebna, a posebnija od toga jedino je kosa prelijepe Zlatokose iz filma 'Vrlo zapetljana priča' (Tangled). Uzbudljiva, duhovita, pomalo ubrzana i manje emotivna verzija Matovilke, 'Vrlo zapetljana priča' je crtić koji nećete htjeti prestati gledati čak i nakon okruglih 100 minuta, koliko traje film, a koliko je vjerojatno duga i kosa naše predivne princeze.

Iza zvijeri se krije drag princ

'Ljepotica i zvijer
' je 30. po redu film koji je nastao u Disneyjevoj radionici, a očaravajuća Belle i strašna Zvijer bili su toliko uvjerljivi da im je Akademija morala dodijeliti 2 Oscara. U ovomprelijepom crtiću saznajte je li Zvijer tako strašna kao što se čini, kako to da čajnik i svijećnjak mogu pričati i kako će se jedna pametna i lijepa mlada žena snaći zarobljena u dvorcu.

U džungli su sve najzabavnije životinje

Tarzan
je oduvijek bio simbol pustolovine i ljepote života u divljini. Da ništa nije nemoguće, pa čak ni to da dječak odraste sam s gorilama i divljim životinjama u džungli, dokazuje jedanod najpopularnijih crtića svih vremena koji je osvojio jednog Oscara. Na Pickboxu naravno možete naći oba dijela ovog crtića.

Pod morem su najljepše princeze

Sinkronizirani crtić čija se radnja događa pod morem oduševit će vas svojom ljepotom i zaigranim morskim stvorenjima. Lijepu Arielu pratite uz još dva prevedena nastavka: 'Mala sirena: Arielino djetinjstvo' i 'Mala sirena: Povratak u more'. Neka dva Oscara budu garancija za ovaj predivni crtić o morskoj princezi koja se odlučila na život na kopnu.

Aladin i čarobna svjetiljka

Najčarobniji od Disneyjevih crtića onaj je o Aladinu, običnom mladiću koji ima san oženiti prelijepu princezu. Da ništa nije nemoguće dokazuje duh iz čarobne svjetiljke koje je spreman Aladinu ispuniti tri želje. I ovaj predivni film je osvojio dva Oscara, a na Pickboxu je dostupan u oba nastavka.





Hakuna matata!

Najbolji crtići nisu rezervirani samo za klince, nego i za odrasle koji su mladi u duši. Najbolji film u kojem će podjednako uživati i djeca i odrasli onaj je o malom Simbi kojeg čeka velika budućnost u njegovoj rodnoj Africi. 'Kralj lavova' rastopit će i najtvrđa srca i pokazati da se uvijek vrijedi boriti za ispravnu stvar. Nakon prvog, odmah na Pickboxu pogledajte i 'Kralja lavova 2: Simbin ponos' i 'Kralja lavova 3: Hakuna Matata'.


426623,423169,416882,414060