'SRCE NIKAD NE LAŽE'

Colonia s trona skinula Massima

26.02.2013 u 14:05

Bionic
Reading

Osmi tjedan 2013. donio je prvi izravni uspon na sam vrh HR TOP 40. Službena lista radijskih singlova Instituta hrvatske glazbe, koja mjeri popularnost aktualnih singlova (do 12 mjeseci od objave) na 80 radijskih postaja, donosi iznenađujući plasman za novu pjesma grupe Colonia

'Ponosni smo i sretni što je novi singl 'Srce nikad ne laže' s našeg albuma 'Tvrđava' u rekordnom roku zasjeo na prvo mjesto HR TOP 40, i to samo desetak dana nakon puštanja u radijski eter', rekla je Indira Vladić.

'Kako smo prošli tjedan prilično dobro stajali s pjesmom 'Kap tvoje ljubavi', mislili smo da će trebati dulji period da se publika, radijski urednici, pa i sam eter naviknu na novu pjesmu. No evo, od izlaska albuma samo lijepe vijesti – album je prošli tjedan imao najbolji ulazak na Službenu top listu prodaje albuma, a sada je ovaj singl osvojio i sam vrh radijske top liste singlova. Jako smo zadovoljni cijelim albumom, no po reakcijama na društvenim mrežama i YouTube kanalu čini se da je i naša publika zadovoljna. Lijepo je dobiti i ovakav način potvrde svog rada. Hvala radijskim urednicima, medijskim djelatnicima i našoj publici! Odužit ćemo se uskoro fenomenalnim spotom za pjesmu na vrhu', zaključila je Indira.

U Top 10 u tjednu od 18. do 24. veljače našli su se još i Ivana Radovniković, Luka Nižetić, prošlotjedni pobjednik Massimo - jednom sam a jednom u duetu s Ivanom Husar, zatim Lana Jurčević, Severina, Sandi Cenov, Marija Husar i Tony Cetinski.