RESONATE

Cojones promoviraju novi album u Tvornici kulture

27.10.2016 u 14:23

Bionic
Reading

Zagrebački stoner rockeri Cojones nastupit će u Tvornici kulture u subotu 5. studenog 2016. povodom promocije novog albuma ‘Resonate’

Ova glasna stoner rock četvorka osnovana je 2006. u Zagrebu, a već krajem sljedeće godine objavili su album zajedno s grupom Umor ‘Cojones & Umor Split LP’ nakon čega su se otisnuli na prvu europsku turneju.

Prvo samostalno izdanje, ‘Sunrise’, realizirano je 2009. godine, a uslijedila je još jedna europska turneja promocije zajedno s Umorom.


U narednim godinama Cojones su svirali po cijeloj Europi, pa je drugi album, imena ‘Bend To Transcend’ na red došao 2012. kad je bend već imao hrpe pređenih kilometara i odsviranih koncerata te izuzetan ugled na regionalnoj underground rock sceni. 2013. godinu obilježilo je još jedno izdanje, a riječ je o live albumu ‘Black Night’ snimanom u Jeni u Njemačkoj.


Ranije objavljena pjesma ‘Rocker’ najavila je rad na drugom albumu, a novi uradak ‘Resonate’ s osam pjesama će biti objavljen početkom studenog u izdanju domaće PDV Records.

Novi album ‘Resonate’ sniman je u Pleasantville studiju kod Pavla Miholjevića i Jure Ferine, poznatima po suradnji s producentom Daveom Fridmannom. Cojones će vas preplaviti energijom i njihovom željom da budu žestoki na stageu i sviraju glasnije uz heavy stoner zvuk kojeg pretvaraju u rock’n’roll eksploziju.

Tracklist ‘Resonate’:
1. Providence
2. Wait A While
3. Origin Of Fire
4. Opium
5. Rocker
6. Build A Home
7. Pilgrimage
8. Resonate
Ususret zagrebačkom koncertu u Tvornici kulture, Cojones će album ‘Resonate’ promovirati i na turneji po Austriji i Njemačkoj.

Ulaznice
Ulaznice možete kupiti u pretprodaji po cijeni od 35 kn, odnosno 50 kn na dan koncerta.

Službena prodajna mjesta:
•Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
•Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb
•Aquarius CD shop - Branimir centar, Kneza Branimira 29, Zagreb
•Atlas Arena centar, Ulica Vice Vukova 6, Zagreb
•Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
•Record Store, Tkalčićeva 34, Zagreb
•Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb
www.entrio.hr

Organizator koncerta je YEM.