ISKRENA PODRŠKA

Čiji sarkazam i smisao za humor voli Zlata Muck?

10.04.2015 u 10:25

Bionic
Reading

S HTV-ovom voditeljicom Zlatom Muck Sušec popričali smo o prijateljstvu i ženskoj podršci, jednoipolgodišnjem sinu Tinu, poslovnim izazovima i bračnim polemikama

Ženska solidarnost s godinama je sve manje na djelu, no kad su u pitanju nekadašnje kolegice i prijateljice Andrea Andrassy i Zlata Muck Sušec, međusobna podrška ne izostaje. Zbog toga Zlata nije propustila promociju Andreine knjige 'Dnevnik gradske cure'.
'S Andreom sam se zbližila dok smo obje radile na radiju Antena. Nerijetko smo zajedno odrađivale šihte vikendom, pao bi i neki zanimljiv razgovor kako to uglavnom bude s Andreom. Volim pročitati njezine kolumne, ima odličan smisao za humor, uvijek upikne gdje treba, cijenim dobar sarkazam', kaže Zlata. Poput njezine prijateljice i Zlata je, kaže, trenutačno u dobroj fazi.
'Sve se nekako posložilo, uskladila sam posao i dijete, Tin je odlično, tako da se nemam na nešto požaliti. I na snimanju 'Voicea' se dobro zabavljamo, baš mi paše družiti se s tim mladim ljudima, osluškivati njihove priče, nadanja, druženja... Svi su poput jedne velike obitelji!' tvrdi HTV-ova voditeljica.

U braku sa sportskim novinarom Sašom Sušecom uspjela je postići da se o poslu kod kuće ne priča previše.
'Imamo puno drugih tema za razgovor, a to što smo u sličnim profesijama na nas je dosad samo pozitivno utjecalo.'