DENIS DUMANČIĆ

'Cijelo ljetovanje podređeno je našoj maloj princezi'

02.08.2016 u 07:02

Bionic
Reading

Na zasluženi godišnji odmor napokon je otišao skladatelj i frontmen grupe Leteći odred koji je sa suprugom i kćerkom već treću godinu zaredom za svoju ljetnu destinaciju odabrao šibenski resort Solaris. Denis Dumančić s obitelji ondje se odmara, ali i uživa u razgledavanju okoline i u lokalnim feštama na kojima nastupaju i izvođači za koje on piše pjesme

Treću godinu zaredom skladatelj i frontmen grupe Leteći odredDenis Dumančić sa suprugom Zoricom i kćerkom Denom ljetuje u hotelu Ivan, šibenskom odmaralištu Solarisu. 'Ovdje je po nama idealno mjesto za obiteljski odmor koji nudi sve da se čovjek lijepo odmori, ali i ugodno osjeća - prekrasne plaže i prirodu, dobru zabavu, vrhunski smještaj i hotelsku uslugu i, naravno, puno dječjih sadržaja. Preko dana smo ili na bazenu ili na plaži, a večeri su rezervirane za mini disko, predstave i šetnje te druženja s prijateljima. Ne smijem zaboraviti ni koncerte', rekao je za tportal smijući se Denis Dumančić.


Obitelj Dumančić uživa u bogatoj ponudi šibenskog Solarisa


Posebno ih se dojmio posjet slapovima Krke


I ovog ljeta sve je podređeno njihovoj princezi Deni

Kako bi iskoristila najbolje od ljeta, obitelj Dumančić često otiđe na izlete u šibenskoj okolici. 'Posebno smo uživali na izletu brodom i prekrasnoj prirodi slapova Krke, šetnjama Šibenikom, ali i na lokalnim feštama poput proslave svete Ane u Žaborićima i koncertu Mejaša. Planiramo posjetiti i jednu takvu lokalnu feštu i u Tribunju, pogledati utrku magaraca i poslušati koncert grupe Joy. Kasnovečernjih izlazaka i partyja nema, jer je sve podređeno našoj kćerkici Deni', priznao je Dumančić kojeg nakon odmora očekuje nekoliko koncerata u Sloveniji, snimanje novog singla za Leteći odred i dovršetak novog albuma Mejaša koji bi trebao izaći najesen.