BONO VOX:

'Chris Martin je obični masturbator'

28.02.2009 u 08:30

Bionic
Reading

Pjevač grupe U2, poznat kao veliki humanitarac, na radiju je pokazao drugo lice kad je počeo vrijeđati pjevača Coldplaya Chrisa Martina u eteru i nazvao ga masturbatorom. Zbog naglog temperamenta bio se prisiljen vratiti se na radio i javno se ispričati slušateljima zbog svog ponašanja

U2 je nastupao u više emisija radi promocije svog novog albuma, a BBC je bendu uvelike pomagao i promovirao ga. U tu je svrhu BBC napravio i program pod sloganom U2=BBC te je U2-u ustupio dio prostora na web stranicama.

U2 je davao intervju povodom izlaska novog albuma u emisiji Radio 1, koju je vodila DJ Jo Whiley, a Bono je pogrdno nazvao pjevača grupe Coldplay Chrisa Martina. Voditeljica je odmah prekinula Bona zatraživši ispriku koju nije dobila, a na kraju se sama ispričala. BBC je ubacio snimku razgovora na svoju stranicu, a da nije montirao materijal.

Incident se dogodio jer je voditeljica pustila pjesmu Coldplaya točno prije dolaska Bona i benda i upitala ga misli li da je Chris talentiran poput Paula McCartneyja.

Bono je rekao da je dobar, a zatim ga nazvao pogrdnim imenom. Nakon njezine reakcije i zamolbe da se ispriča počeo se šaliti, ali nikome nije bilo do šale, pa se na kraju ipak javno ispričao.