TAJIO BOLEST, DANAS SVE PRIZNAJE

Charlie Sheen paranoičan zbog otkrivene tajne o HIV-u

17.11.2015 u 10:33

Bionic
Reading

Nakon što je u medije procurila vijest da je već dvije godine zaražen virusom HIV-a, 50-godišnji Charlie Sheen skriva se od javnosti, ispred svoje vile postavio je zaštitare, a jedino majku Janet pušta blizu. Dok novi detalji njegova raskalašenog holivudskog života i ludila izlaze na vidjelo, Sheen je odlučio svoju bolest priznati danas u televizijskom intervjuu za američki 'Today Show'

Posrnula američka zvijezda jedne od najpopularnijih humorističkih serija svih vremena 'Dva i pol muškarca', 50-godišnji Charlie Sheen danas bi trebao u ekskluzivnom intervjuu za 'Today Show' priznati svoju borbu s HIV-om. Otkako je vijest izašla na vidjelo prije nekoliko tjedana, paranoični glumac se posve povukao u osamu svoje vile ispred koje je postavio grupu zaštitara. Jedina osoba koja mu može blizu je njegova majka Janet s kojom je proteklog vikenda snimljen ispred kina u Los Angelesu.


Sheen s majkom Janet ovog vikenda u Los Angelesu


Ulaz u vilu Charlieja Sheena

Poznat po svom raskalašenom životu i ovisnosti o prostitutkama, Sheen je bacio u očaj mnoge bivše supruge, poznate glumice s kojima je imao aferu i pola američke porno industrije. Navodno je posljednje dvije godine, otkad se bori s bolešću, muškim i ženskim prostitutkama plaćao 30 tisuća dolara za jednu noć s njim u njegovoj vili. Svi koji su stupili tamo, morali su potpisati da će šutjeti o svemu što su doživjeli u kući i prije ulaska predati svoje mobitele.

Dijagnoza ga je, tvrde prijatelji glumca, dotukla, zbog čega ga se sve manje moglo vidjeti u javnosti. No bolest ga nije spriječila u daljnjem drogiranju zbog čega je njegovo psihičko i fizičko zdravlje još više narušeno. Za one koji su pomislili da poludjeli Sheen ne može još dublje na dno, čini se da su se prevarili. 


Prostitutke su bile stalne gošće doma slavnog glumca