CHARLIZE THERON SLAVI

'Četrdesete? Nitko sretniji od mene!'

07.08.2015 u 13:20

  • +3

Charlize Theron slavi 40. rođendan

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Fatalna holivudska plavuša danas slavi 40. rođendan, a gosti na njeznoj proslavi, za koju će kao velika gurmanica i sama pripremiti neku deliciju, bit će njezina djeca, sin Jackson i tek usvojena kći August te majka Gerda koja je njezina pratiteljica i najbolja prijateljica

Kad su je nedavno na premijeri filma 'Dark Places' koji trenutno promovira, pitali kako se osjeća kao žena koja će uskoro napuniti četrdeset, odgovorila je spremno i s velikim osmijehom na licu:

'Nitko sretniji od mene, četrdesete su zakon! Volim što ulazim u te godine jer sam napokon naučila uživati u životu i ne opterećujem se više glupostima kao u dvadesetima, hoću li stati u uske traperice ili otići u neki popularni klub. Danas sam sretna kad se mogu u miru izležavati na svom kauču i jesti omiljeni sendvič sa sirom', rekla je Theron koja je prije nekoliko tjedana usvojila djevojčicu iz Afrike kojoj je dala ime August. Prije tri godine na isti način postala je mama dječaka Jacksona.

Kad je ljubav u pitanju, tu fatalna Charlize ima manje sreće. Njezina romansa sa Seanom Pennom završila je iznenada, a američki mediji još nisu iskopali razlog naprasitog raskida zaruka. O tome kako će proslaviti rođendan, kaže, ne zna ni sama, s obzirom na to da je zaokupljena snimanjem dvaju filmova i promoviranjem trećeg.

Do sada su njezine proslave uvijek bile intimne, u krugu najbližih prijatelja za koje bi skuhala svoje omiljene specijalitete, a za tortu je bila zaslužna majka Gerda. Poznato je da je majka odahnula nakon što joj je kći ostavila Penna koji joj se nije nimalo sviđao.