ZAVRŠILI KOD ELLEN

Čeljuska i Šuker postali slavni preko noći: Drago nam je!

03.09.2015 u 13:50

Bionic
Reading

HTV-ova novinarka i urednica Tončica Čeljuska i bivši ministar financija Ivan Šuker nisu se mogli nadati da će snimka njegovog gostovanja, prilikom čega mu se usred govora stolac na kojem je sjedio odjednom počeo spuštati, završiti u američkom showu slavne Ellen DeGeneres. Oboma im je drago što su uspjeli nasmijati Amerikance

'Baš sam se iznenadila kad sam vidjela da je Ellen DeGeneres prikazala tu našu snimku. Ona je jedna od najvećih tamošnjih i svjetskih zvijezda, čiji show prate milijuni gledatelja. Simpatično mi je to što smo izmamili osmijeh Amerikancima jer smo se i mi u Hrvatskoj danima smijali tome', kaže Tončica Čeljuska. HTV-ova novinarka i urednica dodaje kako je to bila i dobra promocija za Hrvatsku.

'Svaki put se iznova nasmijem kad vidim tu snimku. I danas se ne mogu načuditi kako sam u toj situaciji ostala mirna te da nisam 'pukla' i počela se smijati. Nakon završetka emisije gospoda Ljubo Jurčić i Ivan Šuker i ja od srca smo nasmijali', rekla je Tončica. I glavnom akteru, bivšem ministru financija Ivanu Šukeru taj je događaj iz veljače ostao u sjećanju. Stolac na kojem je sjedio usred njegovog izlaganja odjednom se počeo spuštati, a on je završio na puno nižoj razini od drugog gosta, Ljube Jurčića, što ga nije nimalo omelo u raspravi. Sedam mjeseci kasnije isječak iz te emisije u svom je showu pokazala i slavna Ellen DeGeneres, a samo zbog HDZ-ovca kreirala je novu rubriku nazvanu Local Focal.

'Naravno da mi je drago, osobito što je riječ o takvoj simpatičnoj epizodi. Smiješno mi je kad se sjetim kako je to izgledalo. To se zaista moglo dogoditi svakome', izjavio je Ivan Šuker u kratkom razgovoru za tportal.


Ellen DeGeneres je samo zbog Šukera u show uvela novu rubriku nazvanu Local Focal 

Kako je Ellen predstavila hrvatski video, pogledajte ovdje: