NEVJERNI SUPRUG

Cate Blanchett: Bračni brodolom nakon 20 godina ljubavi?

21.10.2016 u 10:21

Bionic
Reading

Suprug Cate Blanchett, australski redatelj Andrew Upton nedavno je završio na naslovnicama australskih novina u zagrljaju mlađahne glumice, a u isto vrijeme u prodaji se našla i njihova obiteljska vila u Sydneyju. Cate, koja s Uptonom ima trojicu sinova i usvojenu kćer, u javnosti se posljednjih mjeseci pojavljuje sama, a od komentara se suzdržava

Holivudska glumica australskih korijena, 47-godišnja Cate Blanchett uskoro bi se mogla pridružiti klubu razvedenih. Naime, njezin suprug, kazališni redatelj Andrew Upton, s kojim je već 19 godina u braku, nedavno je snimljen u baru u Sydneyju u kasnim noćnim satima u zagrljaju australske televizijske zvijezde Hariett Dyer. Upton je svoju navodnu aferu brzo demantirao, izjavivši kako je s Hariett samo dobar prijatelj. No na fotografijama koje su objavljene ne čini se tako.

S druge strane, Cate Blanchett se u posljednje vrijeme pojavljuje sama u javnosti, a prije nekoliko mjeseci u prodaji se našla i luksuzna rezidencija supružnika u Sidneyju. Cate i Andrew imaju trojicu sinova, a prošle godine usvojili su i kćer Edith.

'Sreća je prolazna - to je najvažnija lekcija koju sam naučila u životu', rekla je jednom glumica.


Cate i Andrew zajedno su od 1996., kad su se upoznali na setu jedne TV serije

Prvih deset godina braka Cate i Andrew živjeli su u Engleskoj, no 2007. vratili su se u Sidney zbog Cateine želje da bude bliže svojoj rodbini. 'Brak je velik i divan rizik sve dok priželjkujete iste avanture', zaključila je Blanchett. Očito da priželjkivanja nje i supruga više nisu ista.