PRVI IZLAZAK U JAVNOST

Cassel pokazao svoju 22 godine mlađu zgodnu Talijanku

02.12.2016 u 09:39

Bionic
Reading

Tri mjeseca nakon što je njihova veza procurila u javnost, francuski glumac Vincent Cassel pojavio se na modnoj reviji Victoria’s Secreta u Parizu s vrlo atraktivnom novom djevojkom Tinom Kunakey koja je od njega mlađa 22 godine. Bio je to njihov prvi zajednički izlazak u javnost i potvrda veze za koju su mnogi mislili da neće potrajati

Donedavno se Vincenta Cassela nije moglo vidjeti na modnim revijama u Parizu, no njegova 27-godišnja djevojka je manekenka pa je očito promijenila neke stvari u njegovu životu. Naime, 49-godišnji Cassel odlučio je službeno potvrditi kako je talijanska ljepotica porijeklom sa Sicilije njegova nova ljubav pa se pojavio s njom na pariškoj reviji Victoria’s Secreta.

Njihovu romansu prva je otkrila Tina objavivši njihove fotografije sa zajedničkog ljetovanja, a inače povučeni Cassel kad su mediji u pitanju nije joj zamjerio. Čak je i on objavio njihovu crno-bijelu fotografiju s potpisom 'Tina i ja' na svom Instagramu. Glumac se 2013. razveo od talijanske glumice Monice Bellucci s kojom ima dvije kćeri, 11-godišnju Devu i šestogodišnju Leoni. Zajedno su proveli 17 godina, od kojih su 14 bili u braku.

BLUE

A photo posted by Tina Kunakey Di Vita (@tinakunakey) on