OTKRILA DETALJE

Carrie Fisher priznala aferu s Harrisonom Fordom

17.11.2016 u 07:01

Bionic
Reading

Američka glumica tajnu ljubavnu vezu s Harrisonom Fordom otkrila je u svojim memoarima 'The Princess Diarist'. Kemija između Hana i princeze Leie u 'Ratovima zvijezda' nije bila tek slučajnost, rekla je Fisher koja je tada imala 19, a Ford 33 godine

Nakon četrdeset godina glumica Carrie Fisher, poznatija kao princeza Leia, odlučila je otkriti javnosti što se te 1977. godine događalo na setu filma 'Ratovi zvijezda' Georgea Lucasa. Naime, 60-godišnja glumica u svojim je memoarima, koji će uskoro biti izdani, opisala kako je izgledala njezina tajna afera s Fordom koji je tada bio u braku s Mary Marquardt.

'Bilo je jako intezivno. Tijekom tjedna bili smo Han i Leia, a vikendom Carrie i Harrison', rekla je glumica magazinu People. Prva noć koju su proveli zajedno bila je ona nakon rođendaske proslave redatelja Georgea Lucasa. Fisher je priznala kako je tada bila nezreo i nesiguran curetak koji je u zgodnom Fordu vidjelo boga.


Carrie i Harrison aferu su skrivali punih 40 godina

'Pitala sam se što takav frajer traži sa mnom. Bila sam neiskusna, no vjerovala sam mu. Bio je divan!' prisjetila se Carrie svojih ljubavnih dana s tadašnjim filmskim partnerom. Veza je potrajala dok je trajalo snimanje, a u to vrijeme raspao se i Harrisonov brak.

'S tim nisam imala veze, njihov odnos je bio poljuljan i prije naše afere', tvrdi glumica. Prije nekoliko mjeseci. gostujući u talk showu Jonathana Rossa. Fisher je aferu s Fordom demanitrala. Čini se da je taj detalj čuvala za svoje memoare. Treba naći način kako zaintrigirati čitatelje, a za Carrie to je bio Harrison Ford.


Fisher i Ford kao princeza Leia i Han Solo - kemija pred kamerama i iza njih