NOVI HTV-OV SHOW

'Budem li u epizodi sa Šalkovićem, bit će to sudbina na kvadrat!'

13.10.2015 u 11:20

Bionic
Reading

Među brojnim poznatima koji su potvrdili svoje sudjelovanje u novom showu HTV-a 'The Bubble/Bez Veze' su Nataša Škaričić, Vedrana Rudan, Mrle, Zuhra, Ribafish, Vera Zima i mnogi drugi. Na iznenađenje mnogih, među njima je i Borna Rajić, a ona je na Facebooku natuknula kako će to biti prst sudbine ako se ona i Hrvoje Šalković zajedno nađu u izolaciji

Što se dogodi kad vam na tjedan dana sve bude uskraćeno, kad vas 'iskopčaju' iz medijskog svijeta, iz protoka svakovrsnih informacija? Može li stvarnost biti luđa od fikcije, pitanje je na koje će mnogi poznati Hrvati doznati odgovor sudjelovanjem u novom showu HTV-a 'The Bubble/Bez Veze' od 26. listopada, a vodi ga Danijela Trbović.

Natjecatelji koji su do sada potvrdili dolazak u emisiju su: Nataša Škaričić, Ksenija Erker, Mario Kovač, Ankica Dobrić, Mrle, Jan Kerekeš, Zlatan Zuhrić Zuhra, Željko Vukmirica, Maja Hrgović, Ribafish, Hrvoje Šalković, Šajeta, Areta Ćurković, Vedrana Rudan, Otokar Levaj, Mladen Horvat, Antimon, Borna Rajić, Vera Zima i mnogi drugi.

Riječ je o svojevrsnom kvizu rađenom po licenci britanskog showa 'The Bubble', prvi put emitiranog u veljači 2010. Prikazivan je u Izraelu, Poljskoj, Danskoj i Švedskoj. Troje natjecatelja bit će izdvojeno tjedan dana i neće im biti dopušteno da saznaju ikakvu informaciju o najnovijim događajima izvan kuće u kojoj će boraviti. Oduzet će im se mobiteli i sva sredstva komunikacije s vanjskim svijetom. Neće smjeti gledati televiziju, slušati radio, čitati novine ni pregledavati internet. U potpunosti će biti odsječeni od svoje okoline.

Uvijek puna iznenađenja, Borna Rajić, koja je također jedna od natjecatelja, na svom je profilu na Facebooku nedavno otkrila zanimljivu informaciju koja se tiče kuće u kojoj će boraviti natjecatelji HTV-ovog showa.

'Izolirat će nas u kući koju je izgradio moj prvi suprug, a u koju nisam htjela nakon udaje. Što ti je sudbina! Samo da ne budem u epizodi sa Šalkovićem, to bi bila sudbina na kvadrat!!!', napisala je Borna, a kakva je to veza između nje i zagrebačkog spisatelja, zasad nije otkrila.