MALO JE URANIO

Brad Pitt već razmišlja o mirovini

11.01.2009 u 07:00

Bionic
Reading

Holivudski ljepotan već je počeo razmišljati o odlasku u mirovinu i oproštaju od glume, a glavni razlozi za to su mu obiteljske obaveze kakvih zasigurno nema malo, s obzirom na to da ima šestero djece i da se ne namjerava na tome zaustaviti

Pitt najavljuje da bi za koju godinu, kad mu djeca malo porastu, mogao glumi reći zbogom i baviti se nečim drugim, manje zahtjevnim.

'Sviđa mi se trenutačna ravnoteža stvari, ali vjerojatno ću se u nekom trenutku u sljedeća dva desetljeća potpuno oprostiti od glume. Da budem iskren, volio bih da sva djeca navrše 18 godina i onda ću procijeniti situaciju i odlučiti što mi je činiti', kaže Pitt.

Želio bi, kaže, snimati još neko vrijeme kako bi na taj način ispravio pogreške koje je radio u prošlosti glumeći u nekim lošim filmovima.

'Uživam u poslu više nego ikad. Sada sam puno iskusniji nego prije. Sad mi sve to više znači kad znam da će mi djeca gledati filmove i želim da budu ponosni na njih. Ima nekoliko filmova zbog kojih bih se želio iskupiti', priznao je Pitt.