NAGRADNJAČA

Božićna Dance Korida u Splitu

22.12.2011 u 07:54

Bionic
Reading

Nakon uspješne prošlogodišnje Božićne Dance Koride u Splitu se ponovno sprema koktel urbanog zvuka koji će se održati na dan Božića, 25. prosinca u trajanju od 20 do 6 sati! A tportal.hr poklanja svojim čitateljima 3x2 ulaznice.

Ovog puta pod okriljem Croatia Exclusive Eventa Spaladium arena će ponuditi zabavu za različite ukuse i starosnu dob, pa će tako prvi dio ovog velikog tuluma začiniti grupa Connect koja premijerno nastupa u Splitu. Momci iz Zaprešića posljednjih su se godina afirmirali na domaćoj hip-hop sceni te svojim posljednjim albumom '3jumf' pokazali kako se odabirom glazbe i tema mogu mjeriti sa svjetskom produkcijom. Album je ovog ljeta podsjećamo najavio singl 'Dalmatinka' koji je ubrzo nakon izlaska postao pravi veliki ljetni hit, a Connectovci su tom pjesmom uspjeli približiti sjeverni mentalitet tempramentu juga.

Drugi dio Dance Koride nakon ponoći će preuzeti DJ-i elektronske glazbe koji će do jutra držati publiku na nogama. Nastupaju u sklopu povratničke turneje kultne emisije Top DJ Mag. Za one koji nisu bili dio tog nezaboravnog doba Damir Cuculić je još devedesetih godina u suradnji s Irenom Šćurić pokrenuo prvu TV emisiju elektroničke glazbe Top Dj Mag i tako utjecao na razvoj hrvatske elektronske scene. U korak sa svjetskim događanjima iz manjih party projekata Cuculić je napravio i prvi Under City Rave te nezaboravne Future Shock partije. Nakon pet godina izbivanja sa scene na nagovor prijatelja odlučio se vratiti i organizirati povratničku turneju u sklopu koje će na Božićnoj Dance Koridi nastupiti po prvi put u Splitu Ludvig i Go Cut, osnivači projekta Astralis, ambasador hrvatskog elektronskog zvuka Petar Dundov, Mr. Dj Dario bez kojeg bi bilo teško zamisliti domaću techno scenu, te friško nadodani Pille, kao jedan od nosioca splitske elektronske scene zadnjih desetak godina.

Zagrijavanje u Spaladium Areni odradit će Krešo & Zrna (klub Mansion – ex Pirahna, r'n'b) i pripremiti pozornicu za miljenike ženskih pogleda, dečke iz Connecta koji osim ženskih imaju zavidan broj i YouTube pogleda. Njihova suradnja s Jelenom Rozgom u hitu godine „Dalmatinka“ pogledana je više od 2.9 milijuna puta. Za svoj premijerni nastup u Splitu pozvali su i gošću iznenađenja. Prijelaz između ova dva djela programa pripada uvijek dobro rasploženom Luci Montecchiju i njegovom istančanom house i disco ukusu po odabiru publike uz pratnju saxofoniste i perkusioniste.

Program Božićne Dance Koride počinje od 20 sati i trajat će sve do 6 sati. Svoju ulaznicu po cijeni od 30kn možete kupiti u pretprodaji na sljedećim lokacijama: Caffe bar Paradiso (vrh Marmontove), Caffe bar Puls, Kavana Ćakula (Riva) i Caffe bar Blue Eyes (Spinut).

Po dvije ulaznice su osvojili:

Danijela Maleš
Vlasta Kralj
Jurica Tomaš