IKONA SVJETSKE GLAZBENE SCENE

Boy George 1. kolovoza u Dubrovniku

29.07.2013 u 10:38

Bionic
Reading

Nakon sjajnog tuluma s Redfoo i The party rock crew of LMFAO koji su napravili boom rasplesavši prepun klub te atraktivne Niki Belucci i Dreamgirls, Culture Club Revelin pripremio je pravu poslasticu za sve ljubitelje housea i popa. Početkom kolovoza, u Culture Club Revelin dolazi Boy Geroge, ikona svjetske pop i u novije vrijeme elektronske scene

Boy George priznat kao jedan od legendarnih umjetnika, koji je zadržao snažnu poziciju u proteklih 30 godina na svjetskoj glazbenoj sceni dolazi 1. 8. u Culture Club Revelin. Iznimno hvaljen od najpriznatijih medijskih kuća kao što su Rolling Stone, Mixmag i MTV, koji mu od samih početaka daju visoko priznanje, čime je Boy George stvorio svjetski imidž, koji nadilazi dob, rasu, boju kože vjeru, nacionalnost pa čak i religije. Dosad je prodao preko 100 milijuna singlova i više od 50 milijuna albuma kao izvođač, tekstopisac legendarne grupe Culture Club 80-ih i kao samostalni umjetnik. Također je i dalje na svjetskom tronu kao jedan od najuspješnijih svjetskih DJ-a, čija je potražnja još na vrhu svjetske elektronske scene. Početkom 2011., izdao je svoj dugoočekivani album 'Ordinary Alien' koji se sastojao od neobjavljenih materijala. Odlučivši se vratiti u produkciju, otvara vlastitu izdavačku kuću te u proljeće 2011. lansira novu glazbenu eru osnivanjem VG Recordsa s kolegom DJ producentom Marc Vedom. Surađivali su s poznatim galzbenicima kao što su Roger Sanchez Chris Lake, Tom Novy i Axwell, Skin (Skunk Anansie), Bob Sinclar, Afrojack i time stekli ugled na svjetskoj razini.

Cijene ulaznica su 149 kuna u pretprodaji na ulazu 199 kuna, VIP 299 kuna

Culture Club - 'Karma Chameleon'



MTV Megahits Mash Up

Odmah drugi dan zbog odličnog partyja na početku sezone Culture Club Revelin ponovno će za svoju publiku pripremiti MTV Megahits Mash Up Party. MTV Megahits Mash Up with DJ Chris Twist uz pokroviteljstvo MTV-a. DJ Chris Twist službeni je MTV-jev rezident u Hrvatskoj zadužen za plejadu aktualnih i klasičnih MTV hitova, stoga očekujte miksani vatromet najvećih plesnih uspješnica sa službenog MTV-jevog Dance i R&B Charta!

Ulaznice po cijeni od 69 kuna mogu se nabaviti na ulazu kluba na dan partyja


8. 8. – Glowinthedark

Već sljedeći tjedan na pozornicu Culture Cluba Revelin popet će se Glowinthedark

Supertalentirani dvojac iz Nizozemske Albert Harvey i Kevin Ramos, znan kao Glowinthedark dolazi 8. 8. u Culture Culb Revelin. Albert i Kevin bili su nadahnuti svojim idolima N * E * R * D, DJ Chuckie, Daft Punk i Coldplay, koji su im bili ujedno i uzor za stvaranje vlastite glazbe. Svoje nastupe izvode sa puno energije koju dobivaju iz muzike vizualizirajući sebe kao spoj svjetla i energije na pozornici te je otuda je i potekao naziv dua Glowinthedark. Na početku su stvarali ritmove, pjesme i remikse za nekoliko umjetnika različitih stilova, a njihov glazbeni stil se najbolje može opisati kao elektronski pop s različitim utjecajima glazbe iz cijelog svijeta. Nakon vrlo dobrog prolaska prvog albuma 'The Battalion EP', nizozemski dvojac prebacio se na višu razinu i stvorio priznata izdanja pod etiketama Selekted music Cabellero Recordings i Chuckie, a izdanja pod Dirty Dutch Recordsom, singlovi 'JUMP', 'Control Myself', 'Wojo' i 'Maskara' pokazali da Glowinthedark vladaju ravnopravno s vodećim DJ-ima svjetskom klupskom scenom.

Cijena ulaznice u pretprodaji je 99 kuna, na ulazu149 kuna. VIP ulaznica 249 kuna

Nema sumnje da vruća ljetna sezona u Culture Clubu Revelin ne jenjava, a svoje ulaznice možete potražiti na slijedećim pretprodajnim mjestima te u sustavu eventim.hr

Caffe 'BRAZIL' – DOC
Sport caffe 'BALUN' – Mokošica
Caffe Bar 'PARADISO'
Caffe Bar 'AFRIKA'
Caffe Bar 'CASABLANCA'
Caffe Bar 'MICRO'
Caffe Bar 'DIX'
Caffe Bar 'LAUS' (TC MERCANTE)
Lounge Bar 'CULTO'
Pizzeria 'TABASCO'
Caffe Pizzeria 'BLUE PLANET'
Club '23'
Caffe Bar 'Zino'