PROCURILI DETALJI

Bošnjakinju na kraju Angelininog filma ubije Srbin

19.10.2010 u 00:04

Bionic
Reading

Redateljski prvijenac Angeline Jolie zbog kojeg se digla ogromna medijska prašina počinje se snimati u Sarajevu u studenome, a prema nekim informacijama koje su procurile, glavnu junakinju Bošnjakinju na kraju ubije Srbin, njezin silovatelj

Prema pisanju 24 sata, Srbin ipak neće žrtvi odrezati dojku u redateljskom prvijencu Angeline Jolie, čija je radnja smještena u BiH.
 
Angelina Jolie
(35) prije nekoliko dana predala je dokumentaciju, scenarij i lokacije snimanja, koje je zatražio ministar Gavrilo Grahovac, piše Dnevni avaz.

Kako prenosi 24 sata, u javnost je procurio scenarij Angelinina redateljskog prvijenca, u kojem silovatelj na kraju filma ubije Bošnjakinju te priznaje da je ratni zločinac.

'Istina je da se u filmu Bošnjakinja zaljubljuje u svog silovatelja, koji je pripadnik srpske vojske. On je želi zaštititi te je sklanja na sigurno mjesto, koje je udaljeno od ostalih zarobljenika', ispričao je jedan izvor koji je pročitao scenarij.

Dodao je da se Srbin i Bošnjakinja strastveno zaljubljuju, ali na kraju dolazi do preokreta.

'Uoči bombardiranja oboje se sklanjaju u crkvu. Oko njih ginu srpski vojnici, pa Srbin posumnja da je Bošnjakinja izdala lokaciju neprijatelju. On ju ubije i preda se stranim vojnicima te priznaje da je ratni zločinac', otkrio je isti izvor. 

'Film nije izopačena fantazija, ali neću uljepšavati zlo koje se zbilo', rekla je Angelina u intervjuu za USA Today.

Glavne uloge tumače Goran Kostić i Zana Marjanović, koje je Jolie prikazala kao Romea i Juliju. Za film ju je navodno inspirirala istinita priča o zaljubljenom paru iz Sarajeva, Admiri Ismić i Bošku Bati Brkiću.