PRVA ŠETNJA

Borni Ćoriću lijepa Valentina ljubavlju otklanja svaku bol

29.09.2016 u 14:04

Bionic
Reading

Zbog operacije desnog koljena, upitan je nastup Borne Ćorića na finalu Davis Cupa, koji će se od 25. do 27. studenog održati u Areni Zagreb. Kako bi što prije bio spreman za nove pobjede, tenisaču najviše pomaže njegova djevojka, bivša Kraljica Dalmacije Valentina Miletić

'Izvela ljubav malo u šetnju', napisala je ispod fotografije objavljene na Instagramu Valentina Miletić, djevojka Borne Ćorića. Uspješni hrvatski tenisač u utorak je u Zagrebu operirao desno koljeno, a budući da se ne zna koliko će oporavak trajati, upitno je hoće li nastupiti u finalu Davis Cupa.


Nakon operacije Ćorić se putem Facebooka obratio svojim obožavateljima

Nedugo nakon operacije, Borna je objavio fotografiju iz bolničkog kreveta, uz koju je napisao: 'Dragi prijatelji, neizmjerno me raduje što vas mogu obavijestiti da je operacija koljena uspješno prošla. Iskreno se zahvaljujem svima vama što mi šaljete poruke podrške iz svih krajeva svijeta, zbog vas ću se vratiti još jači!'

Opercija prosla odlicno, vec sam poceo igrat u prazno????????????

Videozapis objavljuje Borna Coric (@bornacoric)

Prva šetnja nakon operacije desnog koljena

U oporavku, koji će trajati neko vrijeme, najviše mu pomaže njegova djevojka, bivša Kraljica Dalmacije Valentina Miletić koja je od njega starija šest godina. Kako bi što prije bio spreman za nove teniske turnire, Valentina ga je odlučila izvesti u šetnju, u koju je krenuo pomoću štaka, a čak se našalio kako je operacija dobro prošla te je već počeo igrati na suho.

Izvela ljubav malo u šetnju ???????? @bornacoric ❤

Fotografiju objavljuje Valentina Miletic (@valentina13_)

Lijepa Valentina najveća je potpora tenisaču Borni Ćoriću

Osim što se bavi manekenstvom, lijepa Ćorićeva djevojka odnedavno ima i svoj blog, na kojem piše o svojim putovanjima, a o čemu je tportal pisao.