ROĐENDAN ZA PAMĆENJE

Borna Ćorić zauvijek će pamtiti Maldive

17.11.2015 u 11:08

Bionic
Reading

Mladi zagrebački tenisač Borna Ćorić s djevojkom Valentinom Miletić, bivšom kraljicom Dalmacije, otputovao je na Maldive. Ondje su proteklog vikenda u idiličnom ozračju proslavili njegov 19. rođendan, a atraktivna Splićanka iznenadila ga je čokoladnom tortom. Na svom profilu na Instagramu objavili su nekoliko fotografija čiste uživancije

Prije nego što krenu pripreme za novu sezonu tenisač se odmara na egzotičnim plažama. Za opuštanje je Borna izabrao Maldive, na kojima s djevojkom Valentinom uživa u ronjenju, voženju kajaka, surfanju i šetnjama. Šest godina starija Valentina iznenadila ga je čokoladnom tortom, a rođendan su proslavili romantičnom večerom.

Par je najprije tajio svoju vezu, a nakon ovogodišnjeg ljetovanja na Hvaru dojadilo im je skrivanje pa sad oboje na društvenim mrežama često objavljuju zajedničke fotografije.

Ćorićeva djevojka je studentica novinarstva, a 2011. ponijela je titulu kraljice Dalmacije. Samo godinu dana ranije natjecala se i na izboru za Miss Universe Croatia, ali nije ostvarila zapaženiji uspjeh. Manekenka je bivša djevojka 21-godišnjeg nogometaša Marka Livaje, s kojim je bila nekoliko godina u vezi. S njim je živjela i selila se po Italiji, ovisno o tome za koji je on klub igrao, a sad na putovanjima prati Ćorića.

Happy birthday my love ❤️❤️??‍❤️‍??‍??????????????

A photo posted by Valentina Miletic (@valentina13_) on

Devet tisuca milja ispod mora sam ja i @valentina13_ #maldives #ronioci #najdubljizaronpolametra ??????????❤️

A photo posted by Borna Coric (@bornacoric) on

#love ❤️??‍❤️‍??‍????

A photo posted by Valentina Miletic (@valentina13_) on

@tolki11 na 100 metara te ostavim 100????????????????????????????????????????

A photo posted by Borna Coric (@bornacoric) on

#Maldives#relaxing ????????

A photo posted by Valentina Miletic (@valentina13_) on