ŽUPANJSKI ROKERI NA MAKSIMIRU

Bon Jovi odabrao Opću opasnost za predgrupu

01.06.2011 u 23:43

Bionic
Reading

Legendarni američki bend Bon Jovi koji će za nekoliko dana nastupiti na maksimirskom stadionu objavio je pobjednika Velike bitke bendova - Opća opasnost bit će zadužena za zagrijavanje atmosfere pred prepunim stadionom

U užem izboru nakon polufinala Velike bitke bendova, a po izboru iskusnih glazbenika Akija Rahimovskog i Željka Bebeka, našli su se Opća opasnost, Adastra te Cota G4. Snimke nastupa bendova iz Hard Placea dostavljene su članovima Bon Jovija, a oni su odabrali Opću opasnost kao hrvatsku predgrupu za nastup u Zagrebu.

To je uistinu veliki kompliment bendu, ali i ostvarenje dječačkog sna. Poznati županjski sastav Opća opasnost osnovan je 1992. godine. Iza sebe ima snimljena tri studijska albuma, a pjesme 'Jednom kad noć' i 'Treba mi nešto jače od sna' svojevremeno su bili hitovi. Bendu uskoro izlazi i novi album, tako da je nastup pred punim maksimirskim stadionom savršena prilika za iskazivanje.

Ulaznica u prodaji za koncert koji će se održati 8. lipnja još ima, a mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima.