BRAČNI PAR VEJZOVIĆ

Bojana i Enes slavili godišnjicu uz šampanjac u Dolomitima

08.01.2016 u 10:00

Bionic
Reading

Poznati glumački par jučer je slavio desetu godišnjicu braka koja ih je zatekla u talijanskom zimovalištu Zoldo Alto, a ondje su proslavili svoj dan uz šampanjac na snijegu

'Ljubav zaslužuje da se obilježi na lijep način', rekla je jednom Bojana Gregorić Vejzović na svoju godišnjicu braka i svojih se riječi još uvijek drži. Naime, svojih deset zajedničkih godina Bojana i njezin suprug Enes Vejzović ove godine proslavili su u Italiji, točnije u zimskoj idili skijališta Zoldo Alto, u kojem su proteklog tjedna boravili s djecom.

Nazdravili su čašom šampanjca na snijegu dok su Raul i Zoe, smije se Bojana, uživali u hrani koju najviše vole kad su temperature ispod nule - finim kobasicama.


Bojana i Enes Vejzović s djecom: Sinom Raulom i kćerkicom Zoe

'Brak je prijateljstvo, poštovanje, tolerancija i razumijevanje. Ne postoji čarobna formula. Kada bih je znala, savjetovala bih i usrećila mnoge koji su sami. Partneri trebaju što više stvari raditi zajedno. U zajedništvu se rađa ljubav, a tako se stvaraju uspomene. U današnje vrijeme svi trčimo za što boljim karijerama i financijama i ljudi se pogube', zaključila je Bojana.