ATRAKTIVNA GLUMICA

Bojana Gregorić Vejzović zadivila dugim nogama

03.07.2015 u 14:43

Bionic
Reading

Bojana Gregorić Vejzović zablistala je na sinoćnjem predstavljanju nove ljetne kolekcije Fashion.Hr by eNVy room. Glumica u 43. godini ima besprijekornu liniju pa je odjenula kratku kreaciju i pokazala vitke noge

'Došla sam podržati Envy Room jer s njima surađujem i u novoj RTL-ovoj seriji 'Horvatovi' koju trenutno snimam. U prvoj epizodi koja počinje vjenčanjem nosit ću vjenčanicu eNVyrooma, a njihove haljine rado nosim na svečanostima. Cijenim sve domaće dizajnere jer smatram da stvaraju divnu odjeću u teškim uvjetima tržišta koje nema veliku kupovnu moć, no oni unatoč tome ustraju u kvaliteti', rekla je Bojana Gregorić Vejzović.

Dobar izgled u 40-ima duguje nekadašnjem bavljenju baletom, ali i vježbanju.
'Vježbam kad stignem, češće pred ljeto kao i svi kampanjci. Teretana nakon ulaska u 40-e godine postaje nužda ako ne želite da silom gravitacije sve krene nizbrdo, rekla je kroz smijeh.

Osim besprijekorne figure, Bojana je pokazala i novu frizuru. Posvijetlila je svoju inače tamnu kosu.
'Morala sam posvijetliti kosu zbog potreba snimanja serije. Moram priznati da se još uvijek navikavam kad kažu 'ova plava gospođa'. Još se nisam naučila na takvo oslovljavanje', smije se glumica.

Ove godine marljivo je radila te dobila odlične kritike za predstavu 'Kolovoz u okrugu Osage' u zagrebačkom kazalištu Gavella. Unatoč brojnim poslovnim obvezama, uhvatit će pokoji slobodan vikend za odlazak na more na Pelješac gdje ljetuje godinama. Veseli se svakom slobodnom trenutku koji provodi sa svojom obitelji, suprugom glumcem Enesom Vejzovićem te devetogodišnjim sinom Raulom i četverogodišnjom kćeri Zoe.