'OTOK LJUBAVI' U LOCARNU I SARAJEVU

Bojana Gregorić i Franco Nero su neodoljiv par

15.07.2014 u 10:24

  • +9

Odlična glumačka ekipa u filmu 'Otok ljubavi'

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Poznata bosanskohercegovačka redateljica Jasmila Žbanić završila je sa snimanjem filma 'Otok ljubavi', a on se može pohvaliti odličnom glumačkom ekipom, ali i zanimljivim imenima koja su sudjelovala u njegovom stvaranju. Tako su uz Jasmilu Žbanić u realizaciji filma sudjelovali kao scenarist popularni i svjetski priznat pisac Aleksandar Hemon, a producentski su dio odradili Damir Ibrahimović i Leon Lučev. Većina filma snimljena je na prekrasnom otoku Sveti Nikola u blizini Poreča, a pojedini kadrovi snimani su i u samom Poreču, Motovunu te na još niz lokacija

Glumačku postavu čine brojni poznati glumci, a ekipa je međunarodna. Glavne uloge pripadaju Erminu Bravu, Ariani Labed, Adi Condeescu, Leonu Lučevu, Branki Petrić Fehmiu, Francu Neru i Bojani Gregorić.

Radnja filma vrti se oko bračnog para, Sarajlije Grebe i njegove trudne supruge, Francuskinje Liliane na odmoru u Istri. A kad se u priču uplete treća osoba, Rumunjka Flora koja živi u Njemačkoj, komplikacije postaju neminovne.


U završnoj sceni vidjet ćemo kako Liliane pjeva pjesmu 'Island of Love', a svi će se likovi sočno izljubiti, uključujući Grebu i Stipicu (Leon Lučev).

Kroz film se provlači pjesma Scorpionsa 'Wind of Change', po kojoj je Greba dobio nadimak jer ju je izveo na karaokama.

Film 'Otok ljubavi' bit će premijerno prikazan 6. kolovoza na uglednom Locarno Film Festivalu, a sredinom kolovoza regionalnu će premijeru imati na Sarajevo Film Festivalu. Hrvatska premijera filma 'Otok ljubavi' predviđena je za listopad.