ARENA, 27. STUDENOG

Bojan Jambrošić predizvođač Backstreet Boysima

21.10.2009 u 13:34

Bionic
Reading

Bojan Jambrošić, pobjednik showa 'Hrvatska traži zvijezdu', nastupit će kao predizvođač na koncertu najpopularnijeg boy benda - Backstreet Boys - koji će se 27. studenoga održati u zagrebačkoj Areni u sklopu njihove turneje 'This is us'

Bojan Jambrošić, koji se istaknuo među tisućama mladih potencijalnih glazbenika i osvojio strogi žiri i publiku u showu Hrvatska traži zvijezdu, ponosno će nastupiti kao predizvođač na velikom koncertu Backstreet Boysa u Zagrebu.

Bojan je svoj talent otkrio još dok je bio u vrtiću, a prvi javni nastup je imao s devet godina, kada se bez znanja roditelja prijavio na Dječji festival u Čakovcu. U svojoj dosadašnjoj glazbenoj karijeri okušao se u operi i duhovnoj glazbi, a kao srednjoškolac pjevao je i u rock bendu.

Njegov pobjednički singl Ne govori da me znaš osvojio je top ljestvice te Bojan novom pjesmom Preko ruba vremena najavljuje pop-rock album koji će se uskoro naći u izdanju Dallas recordsa. Album odlikuje vrhunska produkcija i dokaz je da je Bojan pronašao svoj glazbeni smjer i mjesto na estradnoj sceni.

Backstreet Boysi su s oduševljenjem prihvatili Bojana kao svog predizvođača jer u njemu, osim kvalitetnog vokala, vide i svoje početke u ranim devedesetima kad su još bili mlada i entuzijastična vokalna grupa, a danas su najpoznatiji i najpopuluarniji boy bend u svijetu.

Ulaznice po cijeni od 200 kuna za stajanje, 250 kuna za tribinu i 500 kuna za lože mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Ticketproa ili putem web stranice www.ticketpro.hr.

 



Bojan Jambrošić: Ne govori da me znaš