NOVA DRAMA U OBITELJI

Bivša supruga Charlieja Sheena doživjela živčani slom

17.11.2016 u 12:49

Bionic
Reading

Policija je potvrdila kako su Brooke Mueller, bivša supruga Charlieja Sheena, i njihovi sedmogodišnji blizanci Bob i Max dobro, nakon što su zaprimili poziv o njihovu nestanku

Kako piše People, drama se dogodila u baru u Salt Lake Cityju u srijedu rano ujutro, a policiji je sve dojavila osoba koja se u tada ondje zatekla. Po riječima svjedoka, u bar je 39-godišnja Brooke Mueller ušla bosa i raščupane kose, a s njom su bila i djeca te dadilja.

Odjednom su se ona i dadilja posvađale, zbog čega je ona nasrnula na djecu. Brooke je pobjegla s mjesta događaja prije nego što je stigla policija pa se odmah krenulo u potragu.

Nestanak malodobne djece i Mueller prijavljen je policiji, a Charlie Sheen odmah se obratio javnosti za pomoć. Nakon što su uspjeli kontaktirati bivšu suprugu holivudskog glumca potraga je prekinuta, a kaznena prijava neće biti podignuta.

Mueller je navodno doživjela živčani slom jer nije uzela lijekove koje inače koristi. Trenutačno je hospitalizirana te se nalazi na liječničkom promatranju, navodi People.

Mueller je na liječenju od ovisnosti bila 2010., a tada je tvrdila i da ju je Sheen pokušao ubiti nakon što joj je na Božić stavio nož pod grlo. On je te optužbe poricao i tvrdio da je Mueller bila pijana dok je zvala policiju. Par je bio u braku od 2008. do 2011. godine.

Sheen je točno prije godinu dana u Today Showu televizijske kuće NBC i otkrio da je HIV pozitivan. Priznao je kako su za to prve doznale bivše supruge Donna Peele, Denise Richards i Brooke Mueller. 
Mueller je doznala za njegovu dijagnozu nakon što su se razišli, ali su još povremeno održavali seksualne odnose. Bila je šokirana tim saznanjem, ali istodobno sretna da njihovo dvoje djece nije zaraženo virusom.


Brooke Mueller s djecom


Brooke Mueller i Charlie Sheen u braku su bili tri godine