USKORO DRUGA BEBA

Belma Džomba na kraju druge trudnoće: Osjećam se odlično!

13.04.2016 u 10:38

Bionic
Reading

Lijepa supruga bivšeg rukometnog reprezentativca Mirze Džombe, koja je u devetom mjesecu trudnoće, suprugu je jučer pružila podršku na velikoj humanitarnoj utakmici veterana Rijeke i Intera održane u sklopu akcije 'Sve za našu djecu, kao kap vode na dlanu' za djecu s poteškoćama u razvoju

U obitelj supružnika Mirze i Belme Džombe ovaj mjesec stiže prinova, no iako može roditi svaki dan, Belma u poodmaklom stadiju trudnoće jedan događaj nije htjela propustiti. Na humanitarnoj utakmici jučer u Rijeci čiji je prihod išao za autističnu djecu zaigrao je i Mirza, a supruga ga je bodrila s tribina. Aktivna trudnica bila je jedna od najraspoloženijih navijačica.


Belma Džomba sa suprugom koji je prije tri mjeseca otkrio da u obitelj stiže prinova

'Odlično se osjećam, trudnoća je bila bez ikakvih komplikacija. Ugodna kao i prva. Sve je spremno za dolazak bebe, a spremni smo i mi. Spol znamo, ali ćemo ga zadržati za sebe', kaže nam Belma koja se nakon kraće televizijske karijere posvetila studiju prava, diplomirala i zaposlila u jednoj odvjetničkom uredu. S vremena na vrijeme odradi neki voditeljski angažman, a tako je bilo i za vrijeme druge trudnoće.

Prije četiri godine rodila je kćer Unu i to je bila prekretnica u njezinu životu. Tijekom prve trudnoće odlučila je dovršiti studij, posvetila se obiteljskom životu i televiziji rekla zbogom.

A photo posted by Belma Dzomba (@dzombabelma) on

:)

A photo posted by Belma Dzomba (@dzombabelma) on

<3

A photo posted by Belma Dzomba (@dzombabelma) on

A photo posted by Belma Dzomba (@dzombabelma) on