KĆERKINE MAJSTORIJE

Belma Džomba kućnim videom nasmijala prijatelje

24.10.2016 u 16:46

Bionic
Reading

Nekad televizijska voditeljica, danas pravnica i supruga bivšeg rukometnog reprezentativca Mirze Džombe zanimljivim je obiteljskim videom pokazala mudrolije svoje starije kćeri Une

Zahvaljujući četverogodišnjoj Uni, u obitelji Belme i Mirze Džombe nikad nije dosadno, ponajmanje otkad im se prije četiri i pol mjeseca rodila druga kći Ada. Puno puta Belma je u svojim intervjuima znala spomenuti da je Una razigrano dijete koje nikad nema mira, a kako to izgleda kod kuće, otkrio je zanimljiv video koji je objavila ovog vikenda. Malena Una dala je na svoj način jasan odgovor na pitanje tko je ljepši - ona ili mama?

#najljepsanasvijetu#UnA

A video posted by Belma Dzomba (@dzombabelma) on


Druga kći Mirze i Belme, malena Ada, rođena je početkom lipnja, a sretna mama tada se našalila kako su joj deset dana birali ime da bi se na kraju odlučili za tri slova.  Slična se situacija dogodila i s Unom, a ime je tada odabrao tata. Nakon rukometne karijere Mirza se posvetio investiranju u nekretnine, a poslije rođenja prvog djeteta angažirao se kao pravi pažljivi roditelj.

'Kćerkica je naše najveće bogatstvo. Sada je u fazi nespavanja i sve je zanima tako da imamo težak zadatak oko čuvanja. Kao da imamo deset kćerki. Puno govori i zahtjevna je, ali kada je ona u pitanju, ništa nam nije teško. Supruga stažira za advokata tako da sam preuzeo čuvanje Une. Zadužen sam za kupovinu, bacanje smeća, usisavanje i ponekada ubacim suđe u mašinu za pranje. Nije mi teško ni napraviti nešto za jelo, ali se to uglavnom svodi na dobar roštilj, neku salatu, omlet ili ribu', ispričao je Mirza za bosanski Dnevni avaz prošle godine.

#AdA #loveofmylife

A photo posted by Belma Dzomba (@dzombabelma) on

#AdA

A photo posted by Belma Dzomba (@dzombabelma) on

A photo posted by Belma Dzomba (@dzombabelma) on

Kad ce četvrti član ?!?!?

A photo posted by Belma Dzomba (@dzombabelma) on

A photo posted by Belma Dzomba (@dzombabelma) on