POSLJEDICE SVAĐE

Bare ostaje u pritvoru 15 dana – nastup upitan

Bionic
Reading

Zbog teških ozljeda koje je u ponedjeljak navečer nanio svojoj djevojci Željki Matković pjevaču Goranu Baretu određen je pritvor od 15 dana, što znači da možda neće nastupiti kao posebni gost grupe Picksiebner u klubu Boogaloo 29. travnja

U svađi i tučnjavi u stanu u kojem žive Bare se izvukao s ogrebotinama, a svoju je djevojku udario šakom u glavu i nanio joj teške ozljede. U bolnici u kojoj su je zadržali na liječenju dijagnosticirali su joj nagnječenje mozga, piše Slobodna Dalmacija.

Prekršajni sud na Oranicama odredio je Baretu zbog toga pritvor, no ne isključuje se mogućnost da sudskom odlukom pjevač i ranije iziđe iz pritvora. Ukoliko ipak ne izađe, neće gostovati na koncertu grupe Picksiebner koja 29. travnja u klubu Boogaloo promovira svoj album 'Trkaća svinja', a uz njega trebali bi gostovati i brojni drugi hrvatski rokeri.

Već sutradan 30. travnja Bare bi trebao imati samostalni koncert povodom 30 godina karijere također u klubu Boogaloo, no za pretpostaviti je da će taj koncert, bez  obzira na trenutne probleme, biti održan.