JAKO FIT MAME

Bar Refaeli i Antonija Bračulj znaju vratiti liniju nakon porođaja

22.09.2016 u 10:30

Bionic
Reading

Nekim je mamama višak kilograma nakon porođaja problem kojeg se ne mogu riješiti mjesecima, no ne i bivšoj hrvatskoj misici i izraelskoj manekenki koje su se pohvalile vitkim linijama mjesec dana nakon rođenja prvog djeteta. Svaka žena ima svoj ritam povratka u formu nakon trudnoće, no Antonija i Bar kao da su odlučile oboriti rekord

Bivša Miss Hrvatske Antonija Gogić, koja je ovog ljeta postala gospođa Bračulj, svoje prvo dijete, djevojčicu Lenu rodila je 21. kolovoza. Kako izgleda jedna mlada mama 27 dana nakon porođaja, Antonija je pokazala na Instagramu.

'Iskreno, mislila sam da će puno dulje trebati, ali hvala bogu na dobrim genima. Trenutno se samo šetam s bebom, to mi je jedina aktivnost', odgovorila je Antonija na brojna pitanja kako joj je uspjelo u tako kratko vrijeme vratiti liniju. Lijepa Zagrepčanka sreću je pronašla s bivšim suprugom Nevene Rendeli Marijanom Bračuljem, a sa svojim današnjim suprugom prvi put u javnosti pojavila se u studenom prošle godine kad je i otkrivena njihova veza.

27 dan mama, sve se vratilo na svoje ????

A photo posted by Antonija Bračulj (@antonija_braculj) on


Poput bivše hrvatske misice, Izraelka Bar Refaeli također je demonstrirala svoju majčinsku ljepotu nakon trudnoće na društvenim mrežama. Naime, 31-godišnji supermodel svoje je prvo dijete, kćer Liv rodila prije šest tjedana i brzo se vratila na posao snimivši novu kampanju za donje rublje. Komentara na račun njezina izgleda je mnogo, no ima i onih koji kolutaju očima na opsesiju ljepotom nekadašnje djevojke Leonarda DiCaprija. Refaeli se prošle godine vjenčala s izraelskim biznismenom Adijem Ezrom nakon godinu dana veze, a kćer je rodila 12. kolovoza.

MoM

A photo posted by Bar Refaeli (@barrefaeli) on