PARTY ZA EKIPU

Balaban pokazao novu frizuru, Nika Fleiss bi u Playboy

30.01.2015 u 13:05

Event

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Kakve sve krpice nudi novootvorena trgovina u Zagrebu, iz prve su se ruke došli uvjeriti Boško Balaban i Nika Fleiss

Metropola je od sinoć bogatija za još jednu luksuznu trgovinu, a na svečano otvaranje Napapijri flagship storea, goste je dočekala prava polarna atmosfera, ali i jedna od najpoznatijih nordijskih pasmina – sibirski haski.

'Nisam se susrela prvi put s ovim brendom. Jako mi se sviđa, može se za svakog ponešto naći', rekla nam je bivša skijašica Nika Fleiss (30) koja je i dalje u sretnoj vezi s vozačem relija Danielom Šaškinom. 'Sve je super. Još ne razmišljamo o vjenčanju i bebi jer živimo na različitim lokacijama', kaže Nika koja bi rado ponovila fotografiranje za najpoznatiji muški časopis u kojem je osvanula 2011. 'Da, zašto ne. Samo ni ovaj put ne bih baš išla do kraja', ističe.

A osim Nike, jedna od zvijezda večeri definitivno je bio Boško Balaban (36) koji u posljednje vrijeme s godinu dana starijom suprugom Ivom, ruku pod ruku, poput zaljubljenog školaraca obilazi većinu događanja u glavnom gradu. Bivši hrvatski reprezentativac i sinoć je plijenio pažnju svojim metro izgledom, a do izražaja je najviše došla njegove zavodljiva i besprijekorna frizura koje se ne bi postidjele ni pripadnice nježnijeg spola. Boško je, inače, poznat po tome što ga se nikad ne može vidjeti nesređenog, a zasigurno mu savjete oko odijevanja daje i Iva, bivša Kraljica Hrvatske koja je vrlo iskusna kad je riječ o modi.