ULTRA EUROPE

Atraktivne partijanerice okupirale splitski Poljud

17.07.2016 u 12:22

  • +7

Vruća atmosfera na Ultri

Izvor: Cropix / Autor: Zvonimir Barisin / CROPIX

Bionic
Reading

Unatoč velikom broju ljudi koji su na splitskom Poljudu u noći sa subote na nedjelju sudjelovali na najvećem elektronskom festivalu Ultra Europe, nije bilo većih incidenata, značajnijeg narušavanja javnog reda i mira ni oštećenja imovine

Splitska policija privela je 110 osoba među kojima je 35 hrvatskih, te 75 stranih državljana, a većinom se radi o prekršajima iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Kod 26-godišnjeg hrvatskog državljanina policija je u subotu pronašla 47 tableta droge ecstasy pa će protiv njega će biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje na neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Ultra Europe festival u Splitu otvorio je vrata brojnim partijanerina u subotu u podne. Sam početak Ultre koji se trebao dogoditi ovog petka, otkazan je zbog jake bure, a uz setove DJ-eva najavljenih za subotu, sinoć su nastupili i oni čiji se nastupi bili zakazani za petak.

Ultra Europe festival svoj program započeo je već u subotu u podne, a prvog daana festivala brojni partijaneri mogli su uživati u nastupima renomiranih svjetskih DJ-a  među kojima su Armin Van Buuren, Solomun, Alesso i Above &amp, Beyond, Carlcox, David Guetta, Marco Carola, DJ Snake, Adam Beyer, Afrojack, Nero, Deadmau5, Martin Garrix i mnogi drugi.