SEKSI MRAZICE

Atraktivne Hrvatice otkrivaju planove za Božić

16.12.2014 u 10:09

  • +9

Poznate Mrazice u božićnom editorijalu

Izvor: Promo fotografije / Autor: Danijel Galić

Bionic
Reading

Atraktivni kostimi, šarene čarape i visoke potpetice samo su naglasili ljepotu dugonogih Hrvatica koje su u veselom božićnom editorijalu otkrile svoje planove za blagdane

Glumice Ana Vilenica Ana Begić, pjevačica Lidija Bačić, misica i poduzetnica Ivana Delač Đolo te manekenka Vedrana Linardić raduju se blagdanima i otkrivaju kako će ih provesti.

Ana Begić će posljednje dane prije Božića provesti radno, jer u HNK-u je očekuje premijera Krležinog 'Vučjaka'. Božić joj je rezerviran za obitelj, a najviše mu se veseli njezina kći Lana te ga naprosto ne može dočekati. Sve je jako veseli u ovo doba godine, kaže nam popularna glumica, i lampice, i bor, i božićne predstave, i pokloni naravno, i Djed Mraz, a cijela se obitelj nada i snijegu.


Pjevačica Lidija Bačić na sam Badnjak bit će u krugu obitelji: 'Taj dan ne preferiram nastupati jer volim dočekati Božić s obitelji i otići na misu, ali već idući dani su mi radni, uz nekoliko nastupa.'

Lijepa glumica Ana Vilenica još uvijek ne zna gdje će proslaviti Božić jer je kod njih sve doista nepredvidljivo: 'Koliko god bih voljela da jednom svi dođu k nama u Zagreb, mislim da ćemo, ako je suditi po ranijim godinama, biti u Rijeci u obiteljskom okruženju. Zajednički ručak, večera, darivanje, kolači, bor, kuglice i lampice!', veseli se Ana.

Atraktivna Vedrana Linardić s veseljem je prihvatila poziv za snimanje blagdanskog editorijala. Lijepa manekenka uživala je na setu razmotavajući darove modernog Djeda Božićnjaka, Davora Garića, novinara, voditelja i glumca koji se također raduje skorašnjim blagdanima. Vedrana će provesti Božić u krugu obitelji i toplini doma uz obilje radosti, veselja i ljubavi: 'Svake godine sestra i ja kitimo bor te odlazimo na polnoćku u crkvu, a kasnije se okupi cijelo društvo pa uz pjesmu uživamo u domaćim slasticama', otkrila je riječka manekenka koju je javnost upoznala dok je bila u vezi s nogometašem Vedranom Ćorlukom, a danas ljubi vaterpolista Ivana Capana.