ZAKOPČANA DO GRLA

Atraktivna crnka 'nova' je djevojka Brune Kovačevića

03.11.2015 u 12:39

Bionic
Reading

Zgodna partnerica urednika sportskog programa HTV-a Matea Franić pažnju javnosti privukla je prije pola godine kada se na promociji dokumentarnog filma o obitelji Kostelić pojavila u odvažnom modnom izdanju s izazovnim dekolteom. Na iznenađenje mnogih, na zabavu tjedna u povodu Noći vještica nekad atraktivna plavuša došla je kao crnka u haljini zakopčanoj do grla

U ljubavi Bruni Kovačeviću zasigurno nije dosadno jer sudeći po imidžu i boji kose koju njegova djevojka Matea Franić mijenja svakih nekoliko mjeseci, teško da je i njihova veza obojena kolotečinom. Nekad atraktivna plavuša koja je svojim seksi modnim izdanjima privlačila pažnju javnosti potpuno je promijenila izgled i od fatalne plavuše postala crnka.

Proteklog vikenda na Story Sexxes Partyju neki su zasigurno pomislili kako urednik sportskog programa HTV-a ima novu djevojku, no ljubav s Mateom Franić, koja je te večeri plijenila pažnju crnim outfitom, skladna je već skoro dvije godine.

Podsjetimo, na promociji dokumentarca Brune Kovačevića o obitelji Kostelić u travnju ove godine dogodio se njihovo prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti, a da ne prođe nezapaženo, Matea se pobrinula odjenuvši bijelo odijelo s vrlo smjelim dekolteom koji je tada podigao više prašine nego film njezinog dečka koji je snimao više od 20 godina.


Matea i Bruno na promociji njegovog dokumentarca 'Gnothi seauton' u travnju ove godine


Sva izdanja Mateje Franić

378422,385157,351748,299729