NAGRADNJAČA

Astral Projection u Novalji

27.07.2011 u 10:42

Bionic
Reading

U sklopu festivala 'Čarolija ljeta- Izrael u Novalji' sve posjetitelje otoka Paga od 27. srpnja do 6. kolovoza očekuje bogat klupski program koji na jednom mjestu okuplja najveće izraelske zvijezde elektro, trance i house glazbe. Tportal.hr i organizatori festivala poklanjaju svojim čitateljim ulaznice za sutrašnji koncert najpoznatijeg elektronskog DJ dua Astral Projection koji će se održati u klupu Papaya u 24:00 sata!

DJ dvojac Astral Projection predstavljaju Avi Nissim i Lior Perlmutter, pioniri elektronske muzike iz Izraela. Ovi elektronski virtuozi svoj set izvode uživo na synthesizerima , ritam-mašinama i ostalom hi-tech opremom. Dvojac koji je sebe upisao u knjigu povijesti ujedno je i ponosni vlasnik albuma 'Dancing Galaxy', najprodavanijeg trance albuma svih vremena. Svoju kreativnost i poduzetnost potvrdili su osnivanjem i vlastite izdavačke kuće Trust in Trance. U ritmovima elektronske muzike DJ dvojca Astral Projection uživajte 28. srpnja clubu u Papaya na Zrću.

Festival 'Čarolija ljeta- Izrael u Novalji' zajednički je projekt Veleposlanstva Izraela u RH i Grada Novalje kojim se građanima Novalje, brojnim turistima, ali i široj hrvatskoj javnosti kroz glazbu, film, umjetnost i gastronomiju želi predstaviti suvremeni Izrael. 'Čarolija ljeta' za sve posjetitelje sprema prave glazbene, plesne, filmske, slikarske i kulinarske poslastice te na ulice Novalje donosi dašak Izraela potvrđujući tako hrvatsko- izraelsko prijateljstvo.

Po jednu ulaznicu osvojili su:

Ena Petrić
Ljubica Ivanov
Agneza Kezele