NAJLJEPŠI POSJET

Ashton Kutcher zna kako Milu Kunis ostaviti bez daha

02.02.2016 u 10:16

Bionic
Reading

Lijepa glumica Mila Kunis (32) trenutačno se nalazi na snimanju svog novog filma, komedije 'Bad Moms'. Za vrijeme odmora, na setu ju je dočekalo ugodno iznenađenje kada se pojavio suprug Ashton Kutcher (37) s njihovom kćerkicom Wyatt Isabelle

Mila je trenutačno vrlo zaposlena glavnom ulogom u filmu 'Bad Moms' Jona Lucasa i Scotta Moorea. Dobila je jednu od dvije glavne uloge, a radi se o prči o iscrpljenim i frustriranim mamama koje su podredile život muževima i djeci. Vjerujemo kako se Mila ne pronalazi u toj ulozi, prvenstveno jer Ashton ravnopravno sudjeluje u brizi oko djevojčice. Dok je Mila na snimanjima, Ashton je uz kćer i obrnuto, a nerijetko se svi zajedno nalaze u pauzama između snimanja. Tako je bilo i jučer kada su Ashton i Wyatt Isabelle iznenadili lijepu glumicu i iskoristili kratko vrijeme za zajedničku igru.

Mila i Ashton upoznali su se 1998. na snimanju serije 'Lude sedamdesete', u kojoj su glumili par sve do 2006., a ljubavnu vezu započeli su tek 2012. Mila je jednom prilikom priznala i da je njezin prvi poljubac bio upravo onaj s Ashtonom, i to na snimanju serije kada je imala 15 godina.

Preslatku kćerkicu dobili su 1. listopada 2014., a vezu su okrunili brakom 4. srpnja prošle godine. Prije Mile Kutcher je bio u sedmogodišnjem braku s Demi Moore, a sve je propalo zbog njegove navodne nevjere.