NAGRADNJAČA

Arno Cost u Galleryu

09.10.2014 u 09:18

Bionic
Reading

U subotu, 11. listopada zagrebački klub Gallery u sklopu programa 'In The Club', nakon legendarnih Freemasonsa, ugostit će još jednu svjetsku zvijezdu. Nastupa jedan od najtalentiranijih glazbenih producenata i DJ-a, francusko čudo od djeteta – Arno Cost.

Autor planetarno popularnih megahitova 'Magenta' i 'Cyan', ove je godine s još jednim francuskim producentom Normanom Dorayem, s kojim ponajviše surađuje, izbacio hitove 'Strong' i 'Apocalypse 2014', koje su već remiksirali mnogi najveći svjetski producenti i DJ-i.

Potencijal ovog mladog house genijalca, otkriven je početkom 2006. od strane Serial Recordsa koji mu je odlučio izdati nekoliko produkcija. U jako kratkom vremenu, Arno Cost je zasjeo na vrhove brojnih svjetskih top lista. Njegov talent i djelo ubrzo su prepoznali mnogi, pa je danas prepoznatljiv i po suradnji s najvećim imenima sa scene kao što su David Guetta, Pete Tong, Sebastian Ingrosso, Bob Sinclar, Ian Carey, Tom Novy.

Dakle, očekuje vas još jedna luda i nezaboravna noć u Galleryu uz vrhunsku klupsku glazbu i atmosferu po kojoj je samo Gallery prepoznatljiv. Uz fenomenalnog Arno Costa, za DJ pultom nastupit će i sjajan hrvatski DJ Ivan Bačić, a atmosferu će i ovaj put dodatno zagrijati sexy plesačice skupine Unique Entertainment svojim vatrenim nastupom.

Cijena ulaznice iznosi 40kn.

Tportal.hr svojim čitateljima poklanja 3x2 ulaznice za koncert!

Imena dobitnika objavit ćemo u petak, 10. listopada.

Po dvije ulaznice su osvojili:

Darko Skuliber
Slađana Blagojević
Ivana Čuljak