LETE, LETE GODINE

Antun Vrdoljak prvi put pradjed, njegov sin Andro - djed

28.07.2016 u 22:22

Bionic
Reading

U obitelji Vrdoljak ovih dana slavi se jedan izniman događaj. Andro Vrdoljak, suprug pjevačice Vanne, ponosno se okitio titulom djeda, a njegov otac Antun Vrdoljak, ugledni redatelj, prvi je put postao pradjed. Najstarija kći Andrije Vrdoljaka i unuka Antuna Vrdoljaka – Dora na svijet je donijela zdravu djevojčicu koja je silno obradovala mnogobrojnu obitelju

Antun Vrdoljak sa suprugom Brankom ove godine slavi 50 godina braka, a možda je najljepši poklon toj ljubavi staroj pola stoljeća prinova u obitelji, prva praunuka. Najstarija kći njegovog sina Andrije Vrdoljaka prošli je tjedan na svijet je donijela djevojčicu.

Dora je rođena u njegovu prvom braku s Majom Breitenfeld, profesoricom engleskog jezika i učiteljicom Prve privatne gimnazije u Zagrebu, koju je utemeljila njezina majka, profesorica i ravnateljica Jasenka Breitenfeld, ponosna na generacije đaka koje je gimnazija na Gornjem gradu odgojila, a jedna od učenica bila je upravo i Dora Vrdoljak. Ove godine u ožujku Dora je na zagrebačkom Filozofskom fakultetu stekla titulu magistrice engleskog jezika i komparativne književnosti.
Uglednom redatelju Antunu Vrdoljaku posebno veselje pružaju unuci, ima ih čak 15-ero. A danas i prva praunuka.

'Jako sam ponosan djed. Samo, znate, 15 rođendana u godini, vrlo skupo me to dođe', u šali je rekao Vrdoljak prije godinu dana za tportal.


Vanna i Andro Vrdoljak u braku su od 1998. i ponosni
roditelji sina Luke i kćerkice Jane