ŠEST DANA 'BEZVEZE'

Ankica Dobrić: Ovako sam postrojila Šajetu i Duška

04.11.2015 u 07:04

Bionic
Reading

Jedna od natjecateljica novog HTV-a showa 'BezVeze' ovog tjedna bila je i Ankica Dobrić, glumica koja nam je ispričala kako je uspjela izdržati punih šest dana bez medija i koje će trenutke iz privremene izolacije najviše pamtiti

'Tih mi je šest dana baš brzo prošlo. Bilo bi idealno da su dva tjedna. Imala sam tu sreću da su sa mnom ušla dva muškarca, Šajeta i Duško, s kojima sam se odmah sprijateljila, tako da vam u dobrom društvu vrijeme brzo i prođe. A cijelo je vrijeme s nama bio i moj psić Maro', govori glumica koja se u kući nametnula kao prava gazdarica.

'Nije vam sa mnom bilo šale. Odmah sam im rekla kako ćemo posložiti stvari, a dečki su morali slušati moje naredbe pa su se tako jedan dan pokušali zaključati u sobu. Čak su zbog mene manje pušili jer mi smeta dim. Kad sam im rekla da su bezbolni, odgovorili su mi - da smo znali da si nevina, još bismo te više pazili. Sve u svemu, mogu kazati da sam bila njihova žena, majka, kraljica', smije se Ankica, a trenutno je možemo gledati u seriji 'Nemoj nikome reći'.


Čim je dobila mobitel natrag, Ankica je nazvala omiljenog nećaka Filipa u Americi

U luksuznoj samoborskoj vili, kaže, puno se smijala, opuštala i čitala knjige, a šestodnevni boravak pamtit će najviše po druženju sa Šajetom i Duškom, ručanju na suncu u vrtu i ispijanju vina.

Najviše su joj nedostajali razgovori s mamom, stoga je nju među prvima nazvala kad je napokon dobila mobitel u ruke.

'Bilo je toliko propuštenih poziva. Prvo sam se čula s nećakom Filipom koji živi u Americi i s kojim sam jako povezana. Potom sam otišla kod svojih, a prvo sam se jutro na slobodi probudila u pet ujutro, što inače nikad ne radim. Idućih sam nekoliko sati pregledavala na internetu što se sve dogodilo tijekom moje izolacije i shvatila da zapravo nisam puno toga propustila. Najviše me iznenadilo to što su se posvađali Dino Merlin i Hari Varešanović. Sad im je stvarno došlo vrijeme da snime duet', našalila se Ankica.


Šest dana glumica je živjela sa Šajetom i Duškom Modrinićem