SLAVNI PAR

Anita Dujić i Ivan Herceg: Nagli prekid nakon godine dana ljubavi

17.08.2016 u 10:32

Bionic
Reading

Postovima na Instagramu proteklog tjedna lijepa Trogiranka i zagrebački glumac dali su naslutiti da je njihovoj jednogodišnjoj vezi došao kraj. Cijelo ljeto proveli su zajedno u Dubrovniku, Crnoj Gori i Ninu da bi početkom kolovoza odlučili krenuti svatko svojim putem. Oboje su ostali suzdržani za bilo kakav komentar o prekidu

Još prije dva tjedna objavljivali su fotografije na Instagramu sa zajedničkog ljetovanja u NP-u Paklenica, no to je čini se bila posljednja zajednička uspomena Anite Dujić i Ivana Hercega jer su netom nakon toga okončali svoju vezu, piše Story.

Naime, kako je prošlog tjedna pisao tportal, simbolični postovi na Instagramu Anite i Ivana upućivali su na njihov prekid kao iz vedra neba. Anita je objavila citat o nečijem odlasku iz njezinog života, a Herceg je u isto vrijeme poručio fotografijom iz Šibenika: 'Vrijeme je za čistku.' 

Ovo ljeto do početka kolovoza proveli su zajedno putujući Jadranom, od Dubrovnika do Nina, u kojem Ivan Herceg ima obiteljsku vikendicu. Putevi su im se razišli prije dva tjedna, kad se Anita vratila u rodni Trogir, a Ivan je ostao u Ninu. Njihova ljubavna veza započela je prošle godine u ožujku, a malo prije nego što je otkrivena Anita se rastala od snimatelja Ivana Veljače.

Ivan Herceg poznat je po mnogim ljubavnim vezama koje nisu dugo potrajale. Na početku karijere bio je u vezi s glumicom Petrom Dugandžić, kasnije i s Ecijom Ivušić. I voditeljica Tatjana Jurić pala je na čari Ivana Hercega, no veza je bila kratkog daha.

A photo posted by Anita Dujic (@anita.dujic) on

Vrijeme je za cistku...

A photo posted by ivanherceg01@gmail.com (@ivan_herceg_privatno) on

Just green ?? #intothewild #divinenature #wilderness #amazingcroatia #croatia

A photo posted by Anita Dujic (@anita.dujic) on

@ivan_herceg_privatno #thelake

A photo posted by Anita Dujic (@anita.dujic) on